Autor Wątek: Mój Kotei - wrażenia, opinie, plusy fusy i minusy  (Przeczytany 16820 razy)

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Mój Kotei - wrażenia, opinie, plusy fusy i minusy
« Odpowiedź #40 dnia: 2008-03-10, 20:22 »
no to zaczynamy:

Cytat: "sejmitar"

Honorable Mentions :
'Wypominki' należą się m.in. Jacy (za najkrótszy theme do decka : 'ROBI WPIERDOL')
:lol:  

Krzyśkowi 'Shono' Wodyńskiemu
- "Hida Kisada has finally arrived to the court!" Ja także Krzyśkowi dziękuję, ale za grę w swissie, bo był to najgłupszy szybki wpierdol jaki w życiu dostałem, ale za to się zrewanżowałem pozakotejowo xD

Kitsune 'dali mi decka i kazali grać' (top Mantis :)
- Ja chciałbym Kitsune podziękować za Top Mantisa, za Fullbleedowego Naizena i za odsprzedanie paru starych karcioszków z jego
niesamowitej kolekcji zielonych, pod wrażeniem której nadal jestem :)

Cytat: "THE Self-Appointed Prophet of Doom"
mnie zatrzymala biegunka u dzieci i zona . ale go team poland go .
- Ja także bardzo żałuję, Self-Appointed Prophet of Doom-sama, ponieważ miałem wielką nadzieję poznać Cię osobiście ;D

Cytat: "Manit0u"
c
Szkoda, ze underrated bracia mietusy i pajaczki nie zaszly ciut wyzej :(
- Tutaj gratulacje dla mnie, za deck na EHP, który nic nie robi, chyba, że mam dobry stół i 3 Standingi albo 3 Daikyu  :lol:

Cytat: "kunoichi"
Skorpion, którego imienia nie znam, a który miał ze mną pecha w grze - sympatyczny gość :wink:, tak samo jak mantisowy gracz,
- Tak samo w sensie sympatyczny chyba, bo miałem raczej szczęście i wygrałem :P (Wchodzi chags za bodaj all golda na stole, moja tura, odsłaniam Etsuiego  :roll: )

Cytat: "Alastor"

Dla organizatorów za całokształt, kawał dobrej roboty...
- Same here, odwaliliście GENIALNY kawał bardzo ciężkiej roboty. :)

w szczególności dla Marka "Marcekiego" za fenomenalną partię w oparach absurdu psychicznego i "całokształt"
- Tutaj także specjalne podziękowania dla Marka ode mnie, przede wszystkim za Oniacza, świetne podejście do wszystkiego, telefon od mamusi i genialną zabawę przy grze ("To ja wyczyszczę! Ale tylko tych słabych!" ;D ). Tutaj też podziękowania dla PAKU za Oniacza, szkoda, że nie dało się tego side'a rozwiązać :/

Dla Kempego i Geralta za wyjazd i świetną zabawę przez te trzy dni (sesje  w Contrę 4 z Kempym i Mario Karta razem z Szymonem w hotelu)
- Ja także wam, chłopaki, dziękuję :) Bez was nigdy by mnie tam nie było. CONSUMED BY FIVE FIRES! >P

Dla ekipy z Krakowa (i okolic! - dop. Geralt), chłopaki dzięki za wszystko!
- Dokładnie to samo. Szczególnie dla mojego ulubionego Feniksa EVER! :D (Nie Chemik, to nie o Tobie, ale Ciebie też pozdrawiam  :lol: )

Generalnie spędziłem ZAJEFAJNY weekend z kupą ludzi. Dodatkowe podziękowania dla Mess za miłe dwie gry (swiss i oniacz) oraz za foilowanego Kitsune Ryukana ^.^ Podziękowania dla mojej drugiej łepetyny; Doji Kamosa, który wygrywał gry, gdy ja stawałem między jego prowincjami a nacierającymi łepkami, dla Yetiego za jeden z fajniejszych tekstów ("No to Tadame chapie dzide" ;D) Dla wszystkich Krabów za wesołe "HIDAAAA" co pięć minut, dla PAKU i Damiena za najbardziej zakręconą partię ever (Tomorrow vs Tomorrow :D), dla Top Feniksa, z którym grałem w pierwszej rundzie swissa, za partię, którą analizowałem później wielokrotnie i nie sądzę, że w jakikolwiek sposób mógłbym ją wygrać :) (i to chyba jedyna taka partia jaka mi się trafiła w eliminacjach ^^"), dla Ertaia za najszybszy wcisk od Unixa jaki w życiu dostałem, w drugiej turze Madnessa :P W zasadzie gra była jednostronna :D

Zdobyłem wiele doświadczenia bitewnego, uświadomiłem sobie, że mój deck jest najwyżej średni i nagrałem się na najbliższy miesiąc chyba xD Dzięki jeszcze raz wszystkim, każdemu Mantisowi z osobna i gratulacje dla Aramasu (przynajmniej z tego co Hanson mówił, to się należą ^^), który nie mógł niestety przyjechać.

A ZA ROK WRACAM Z WRÓŻKAMI! MOSHI FTW!

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #41 dnia: 2008-03-10, 21:21 »
A propos brata Drożdża : ponieważ w naszym serwisie fotograficznym jakoś go nie widać, czy ktoś może mi podesłać fotkę z naszego tegorocznego Koteja, na którym brat Drożdża (Marek, afair) gra w L5R CCG :) ? Będę zobowiązany :D
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Aki

• Dragon Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 2008-03-10, 21:59 »
Dla niezorientowanych : T.R. jest jedyną osobą, która ma prawo zezwolić na przeprowadzenie turnieju klasy storyline.
emm... wiem, ze to nie miejsce na to ale co to są turnieje klasy storyline? i czym się różnią od innych? np. Koteia...
"Czasem drobny gest znaczy więcej, niż najbardziej heroiczny wyczyn..."

Kitsune

• Mantis Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 2008-03-10, 22:17 »
No to i ja podziekuje paru osobom:
Przede wszystkim pragne podziekowac wszystkim ktorzy kupili ode mnie jakies karty co spowodowało moje uczestnictwo na kotei :) oraz Jacy który byl moim oficjalnym cennikiem :)

Wielkie podziekowania naleza sie rowniez wszystkim ktorzy pozyczyli mi karty oraz złozyli decka, tutaj glownie dziekuje Matsushiro, ktory dal 95% kart oraz sama koncepcje decka:) no i pozostalym pozyczajacym (Jaca, elendil, Sejmitar). Jeszce raz wielkie dzieki!

No i przede wszystkim najwiekszym plusem bylo spotkanie ludzi ktorych sie juz tyle lat zna i tak dawno nie widzialo :) Takze ekipa z Gliwic, Przemysl, Wawa wielkie dziex!

Dziekuje rowniez wszystkim z ktorymi gralem, bo wszystkie gry byly bardzo fajne, bez "smrodów":) no i dzieki wam zrobilem topa co bylo dla mnie duzym zaskoczeniem, ale bardzo milym :) Wkoncu 3 raz z rzedu!

TAKZE JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEX !!!!

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 2008-03-10, 23:15 »
no to jedziemy
po pierwsze tzreba wiedzieć że to mój pierwszy Kotei(i 2gi poza-szczeciński)turniej więc szatan nieźle napierdalał

bylem 21(wiem oczko wiec wyjebongo)
ale to nie jest puenta*

dzieki horrorowi za łańcuszek (w czasie jazdy)iście monkowy
[bro/siku na stacji+fajka/nastepne bro na stacjii jazda]
gracjanowi[ze dal rade w niedziele jechac]
cycowi ze wyslal mi uroczego esemesa i ebdzie mnie kochac
mankowi za to chrapal

(dla ziomów poza-szczecinskiej-rodziny-sadama-satana)
jacowi za to ze prawie wpierdolilem jego kraby[dzielny fenixowy defender przeciw swarmowi 5-6 krabow co ture]
niebowi(czy niebu?)za to ze mnie przeruchal nieziemsko i zagral...samerhada  :shock:  :shock:
spejcal fenks dla crane ktory pochodzil z wadowic a imie jego 40i4tj kamos, za calonocnegoszatana i wogole ogarnianie zajebiste wszytskiego,za bro i podlozenie burakowi zamiast karty napisu na kartce"hiszpanska inkwizycja"
mihauowi(dżast michałowi) za gre[to ja zajebalem satsu z  determa- co se bede zalowac hehe]
dla jakiegos craba z ktorym gralem 8gre-bylem dosc wstawiony, a on dal mi tabake i sam juz watpil w ta gre
mirage-fair play dla ciebie- dzieki za rzut
muketsu za bycie muketsu i deck na..ONICH! :shock:  :shock:  :shock:
za mantisa co oganrail razem z kamosem oniego(ej no nie mozna tlumaczuc normalnie purge the weak??  :cry:  :cry:  :cry: )

i zajebisty szacun dla Paku-dobzre ogarnijacy ziome- oniacz  znim byl zajebistą sprawą(nie tylko ze dal pycha papu za free) ale tez za skill[mimo ze to fenix<tzn ja> wiecej mordowal od tego craba

to tyle na ten temat
dzieki za wszystkim[poza horrorem bo chrapal w samochodzie wracajac]

generalny pozdr[i pocwiczcie ofc]

*Nobody expects the Spanish Inquisition

ACHA I - DLA ORGÓW ZA TO ZE NIE WYTGRAL THEME DECK CYCA I MOJ HAIKU...MOGLISMY GO NIEZLE ZARECYTOWAC Z TEAMEM...
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 2008-03-10, 23:27 »
Cytat: "marecky"

za mantisa co oganrail razem z kamosem oniego(ej no nie mozna tlumaczuc normalnie purge the weak??  :cry:  :cry:  :cry: )

i zajebisty szacun dla Paku-dobzre ogarnijacy ziome- oniacz  znim byl zajebistą sprawą(nie tylko ze dal pycha papu za free) ale tez za skill[mimo ze to fenix<tzn ja> wiecej mordowal od tego craba

Stary, "Wyczyszczenie słabych" roxa, będzie to za mną do przyszłego koteja chodzić ;] A szczerze powiedziawszy, to ja się bardziej Twojego Consumeda bałem niż boxa PAKU  :lol: I wkurwił mnie szybki duży Sozen, bo mój nie zdążył podejść  :lol: (Yoritomo Sozen EXP2 to najlepsza platforma followerowa jaką można pocisnąć  :twisted: żeby mu tylko klepnąć jakoś navala w mantisie... MROK xD)

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 2008-03-10, 23:35 »
Cytat: "Geralt_Bialy_Wilk"
Cytat: "marecky"

Stary, "Wyczyszczenie słabych" roxa, będzie to za mną do przyszłego koteja chodzić ;] A szczerze powiedziawszy, to ja się bardziej Twojego Consumeda bałem niż boxa PAKU  :lol: I wkurwił mnie szybki duży Sozen, bo mój nie zdążył podejść  :lol: (Yoritomo Sozen EXP2 to najlepsza platforma followerowa jaką można pocisnąć  :twisted: żeby mu tylko klepnąć jakoś navala w mantisie... MROK xD)

ej no
wygrywalismy(bo ostateczny lose) bo zasadzilismy wam szybki touch of death
a wiecie jak to jest-dobre maho i gg

pozdr

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 2008-03-10, 23:36 »
Tak tak :D szybki rozkład ;P aczkolwiek zapomnieliśmy z kamosem wrzasnąć "It's a flesh wound!" :p

Partia była zajawkowa i Twoja płaszczka nakłoniła mnie do spróbowania raz jeszcze zielonych wróżek, tym razem z domieszką taintu  :lol:

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 2008-03-10, 23:44 »
Cytat: "Geralt_Bialy_Wilk"
Tak tak :D szybki rozkład ;P aczkolwiek zapomnieliśmy z kamosem wrzasnąć "It's a flesh wound!" :p

Partia była zajawkowa i Twoja płaszczka nakłoniła mnie do spróbowania raz jeszcze zielonych wróżek, tym razem z domieszką taintu  :lol:

kur#!$% jedyna gra kiedy ja wystawilem...
wierzylem w nia tak jak w takakazu(ale on jednak ssie:)) )...
no nie mow ze jak zobaczyles ja i samych samurajow na stole to sie nie przestraszyles :>>

pozdr

Togashi Sparrow

• Dragon Clan
  • experienced Personality
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 2008-03-11, 09:44 »
Najfajniejeszy Kotei na jakim dotychczas grałem.

Jager

• Personality
    • http://img49.imageshack.us/img4/3302/iambatman1ud7.gif
« Odpowiedź #50 dnia: 2008-03-11, 09:51 »
Chciałem zaznaczyć, że dopiero dzisiaj dwie minuty po północy dotknąłem, klamki od domu.:P Wszystkie podziękowania, napiszę jak wrócę z zajęć, zdjęcia wrzucę jak najszybciej.

Dzięki. :)
Nawet gwiazdy płaczą razem z tym, kto płacze w nocy.

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
« Odpowiedź #51 dnia: 2008-03-11, 18:24 »
TAKA imprezka,  zostaję do środy :D
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
« Odpowiedź #52 dnia: 2008-03-11, 21:45 »
Dopiero teraz chciało mi się cos napisać. Więc coś odemnie.

Podziękowania dla
Orogów za świetną imprezę
Ertaia za cierpliwośc do wszystkiego i wszystkich.
Horrora za świetną partię  :D

Negatyw dla:
Mojej talii, która nie działała tak jak trzeba.
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member

Kakita Tatsuyoshi

• Crane Clan
  • inexperienced Personality
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 2008-03-12, 11:24 »
Ogólnie kotei był świetny a drugie miejsce za strój poprawiło mi troche humor.

Zabawa była przednia soul calibur 3 był całkiem dobrym pomysłem i żałuje że nie odbyly sie zawody. Podobnie szkoda że nie dopisał tekken 5 żeby urozmaicić rozgrywki ale i tak bylo świetnie.

Grało mi się bardzo fajnie i byłem potwornie zaskoczony że aż tylu ludzi pojawiło się na tegorocznym koteiu a jeszcze bardziej że aż tylu postanowiło grać żurawiem i feniksem.

Wielkie dzięki dla Songohanksa i Jagera za głosy na moje przebranie.
Więlkie dzięki organizatorom za stworzenie tak niesamowitej imprezy.
Wielkie dzięki sejmitarowi za jego cierpliwość i to że znosił moje pytania o konkurs na przebranie oraz za pożyczenie dwóch governors courtów.
Wielkie dzięki fenikswoi z którym grałem jeden z moich meczyków bo pokazał co domek na templach potrafi robić. Absolutnie zdominował grę i nic nie mogłem powiedzieć nawet.
Wielkie dzięki dla walca że tak tanio puścił mi dictrict governora który to napewno wejdzie do mojego honoru zurawiowego.
Wielkie dzięki dla Aoshiego że pokazał mi rzeczy o których nie miałem pojęcia że moga w żurawiu działać.
Wiekie dzięki dla drożdża z którym pierwsza moja gra była jedną z fajniejszych i cały czas czuje że była do wygrania.

Mam nadzieje że za rok impreze bedzie równie udana i duża jesli nie większa. No i że tym razem uda mi sie więcej ugrać oraz zdobyć nagrode za najlepszy kostium (juz zaczynam go robić).

Togashi Yeti

• Dragon Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 2008-03-12, 13:30 »
To i ode mnie beczka miodu, a także, niestety, łyżka dziegciu.

Najpierw, oczywiście, miód:

Przez całe trzy dni była masa świetnej zabawy, dużo jazdy (we wszystkich tego słowa znaczeniach - od podróży pociągiem, przez tajemnicze tramwaje-widma, a na Katsy z Syndromem Dnia Poprzedniego i "impotencie o demonicznej twarzy debila" kończąc). Wielkim wzruszeniem było znowu zobaczyć te wszystkie zakazane gęby starych wiarusów, których nie widziałem od miliarda lat (Warszawa i Przemyśl, o was mówię!), szkoda tylko, że nie w komplecie (nie było m. in. Tary, Jeskego, Shafta i Pysia ;P). Czas między karcianymi rozbojami też należał do konkretnych, zwłaszcza spanie w sarkofagu i wynoszenie Tazo z pokoju.

Wszystkie gry w swissie były genialne, aż do końca, kiedy to padłem ofiarą Straszliwej Klątwy Idiotycznego Rulingu Soul Jara (i własnej głupoty). Ostatecznie zająłem zasłużone 22gie miejsce z wynikiem 5-3 - co jest i tak czystym szaleństwem, wziąwszy pod uwagę, że mój deck nie był mnichowym masturbo-honorem, jak znakomita większość Smoków na tym turnieju.

W niedzielę razem z rzeczonym Katsą zasiedliśmy do turnieju dwugłowych oni, który - wbrew temu, co napisał Sejmitar - zakończył się dyplomatycznym ex aequo dwóch drużyn (Ja + Katsa oraz MiRage + Tazo). Tutaj powinien pojawić się mój pierwszy zarzut (napomknął już o nim Chemik), ale uwagi dam w postaci skupionej, na końcu postu.

Ogółem, impreza wysokich lotów, wątpię, aby ktokolwiek był nią rozczarowany. Cieszy mnie też wybór Ravena, który zdecydował się, koniec końców, posłuchać w tej materii rady doświadczonego sojusznika ;).

To teraz nieuniknione - kilka słów krytyki.

1. Rozumiem, że impreza była duża, dużo było ludzi i dużo się działo, ale coś takiego, jak ekipa sprzątająca, by się mocno przydało - pod koniec soboty, w niektórych miejscach sali można się było przykleić do podłogi albo ugrzęznąć w zwałach papierów i pojemników na napoje alkoholowe.

2. Trochę rozczarowująca była postawa organizatorów w niektórych momentach. Często zdarzało się tak, że od żadnego z obecnych nie można się było za wiele dowiedzieć, bo akurat ten, który się tym zajmował, był absens. Moja rada jest taka, żeby następnym razem KAŻDY org zajmował się wszystkim, tak, żeby mógł stanowić stałe i łatwo dostępne źródło informacji w czasie, gdy inni się np. relaksują.

3. To, o czym wspominał Chemik, czyli dysproporcja nagród. Nie chciałbym brzmieć jak obrażona królewna, która wygrała 2H Oni i fuka, bo dostała za mało - chciałbym, żeby to, co powiem, zostało potraktowane obiektywnie. Otóż nasze dwie drużyny, które za sprawą ugody obie wygrały ten CAŁODNIOWY event, w którym uczestniczyło coś pod 40 osób, jako nagrody dostały... 6 boosterków do podziału. Dla porównania: nagrodą dla zwycięzcy madnessa (który trwał krócej, miał mniej graczy i jest mniej poważnym formatem) był cały box. Ba, nagrodą za konkurs flavorów były dwa (?) sety foili. Nawet za haiku Mihau dostał więcej niż my za oniaka (nie mówię, że mu się nie należy, tylko staram się podać przeciwwagę).usunięto

4. usunięto

5. Ktoś pożyszył ode mnie Masujiro i nie oddał ;).

Dixi.
Toshiro
Ronin*Samurai*Yojimbo*Storyteller*Poet*Tactician*Good Person

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #55 dnia: 2008-03-12, 14:26 »
Z tego co widze nie tylko twojm post zostal ocenzurowany... sadze, ze Drozdz zaczal sprzatac topic.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 2008-03-12, 15:43 »
Dysproporcja nagród : chciałem zauważyć, że Oni nie został rozstrzygnięty, dlatego mówienie o dysproporcji nagród jest nieporozumieniem - bo nagroda nie została przyznana i będzie u mnie straszyć na półce (pewnie aż do przyszłego koteja, ale może uda się to wcisnąć Węgrom). 'Ugody' w sprawie wygranej nikt nie zgłosił orgom, zresztą i tak nie została by uznana - bo Oni może byc tylko jeden! Ja za to będę miał nauczkę na przyszłość - następnym razem zamiast rozdawać finalistom zabrane z innej nagrody boosterki, nic nie dam - przecież i tak się nasłucham. Dobrze, że Ertaj nie wygrał Madnessa, dopiero by się działo...

Problemy z sędziowaniem : w trakcie trwania finałów PRAWIE ŻADEN gracz nie zwrócił się ani do sędziego, ani do organizatora w sprawie naruszania Code of Bushido przez przeciwnika. Wyjątkiem (jedynym) jest Walec, który interweniował u mnie w sprawie, która później została wyjaśniona polubownie. Nie było mnie przy finałach, więc za siebie się nie wypowiem, ale skoro Drożdżu - osoba której ufam bezgranicznie - mówi, że było OK, to było OK. I takie jest oficjalne stanowisko organizatorów. Jeżeli ktoś mimo ot uważa, że coś było nie w porządku, służę swoim pośrednictwem w wysyłaniu do Alderaca protestu w sprawie sędziowania i zwycięzcy, zapewniam tłumacza. Jeżeli jednak nikt nie zamierza rozwiązywać tego w ten sposób (oficjalna skarga do AEG'a) - proszę powstrzymać się od rzucania błotem.

Co do tekstu 'ale wszyscy widzieli/mówią' (który często jest przytaczany jak argument), swego czasu w Krakowie też 'wszyscy widzieli i mówili', a potem się okazało, że 2 typów walnęło głupim textem i ktoś to źle zrozumiał.

Uniwersalna odpowiedź na miodowe i na dziegciowe (powyższe, ale nie tylko)  : zapraszam do zrobienia koteja za rok. Nie zamierzałem koteić, ze względu na ogromny natłok innych obowiązków, i szczerze mówiąc, to że się udało zrobić koteja to cud. Z dziką rozkoszą sam bym pojechał gdzieś do Polski pograć, czego nie robię już N-ty rok. Cieszę się, że (prawie) wszyscy się dobrze bawili, mam nadzieję, że następnym razem będzie jeszcze lepiej...

Oczywiście, ponieważ ja uważam ten Kotej za bardzo udany, zamierzam w przysżłym roku wysyłac swoją aplikację, a Wrocek ma już nagarnięte kilka plusów ;P

PS : Nie wiem co zostało usunięte (red text) , więc nie mogę się ustosunkować.

Togashi Yeti

• Dragon Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 2008-03-12, 16:00 »
Dysproporcja nagród : chciałem zauważyć, że Oni nie został rozstrzygnięty, dlatego mówienie o dysproporcji nagród jest nieporozumieniem - bo nagroda nie została przyznana i będzie u mnie straszyć na półce (pewnie aż do przyszłego koteja, ale może uda się to wcisnąć Węgrom). 'Ugody' w sprawie wygranej nikt nie zgłosił orgom, zresztą i tak nie została by uznana - bo Oni może byc tylko jeden!

To fajnie, że o takich błahostkach, jak zasady eventu, dowiadujemy się po fakcie. Od chwili, w której ruszyły zapisy, do ostatnich sekund naszego "finału" nie było nawet słowa o tym, że nie ma mowy o remisach i dogadywaniu się. A co do niezgłoszenia ugody, to pragnę przypomnieć, że stałeś pół metra od nas, kiedy podjęliśmy tą decyzję. Dlaczego wtedy nie wyjaśniłeś, że takie coś jest niedopuszczalne i że w związku z tym nie mamy co liczyć na nagrodę?

Ja za to będę miał nauczkę na przyszłość - następnym razem zamiast rozdawać finalistom zabrane z innej nagrody boosterki, nic nie dam - przecież i tak się nasłucham.

Dobre podejście... /golfclap

Uniwersalna odpowiedź na miodowe i na dziegciowe (powyższe, ale nie tylko) : zapraszam do zrobienia koteja za rok.
(...)
PS : Nie wiem co zostało usunięte (red text) , więc nie mogę się ustosunkować.

Spytaj Drożdża, to on się bawi w cenzurę (nie wiem dlaczego... a może nawet wiem...).

Cieszę się, że (prawie) wszyscy się dobrze bawili (...)

Ja się bawiłem przednio, jeżeli to było do mnie (choć może to tylko moja paranoja), to nietrafione.

PS. Odnośnie zabierania boosterów z jednej nagrody na drugą: pomogłoby, gdyby od początku było oficjalnie wyjaśnione, najlepiej wywieszone gdzieś na sali albo dane na forum, jakie za co są nagrody i co trzeba zrobić, żeby je dostać. Żeby nie było, nie mam na celu tylko dźwągać, próbuję znaleźć metodę na uniknięcie takich niedociągnięć w przyszłości. Mam nadzieję, że nie zostało to odebrane jako atak.
Toshiro
Ronin*Samurai*Yojimbo*Storyteller*Poet*Tactician*Good Person

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: 2008-03-12, 17:02 »
Mój błąd, chciałem (ale nie zdążyłem) zrobić 'zapieczętowanej' listy nagród na cały Kotej. Wprawdzie wiązałoby się to potem z opóźnieniem części nagród i ich dosyłaniem (czego i tak nie udało sie uniknąć :) )... Ale nie zamierzam za to przepraszać - JA jestem z Koteja zadowolony, a jak komuś się coś nie spodobało, to mogę mu postawić piwo
i poklepać po ramieniu. Ludzie - zrobiliśmy imprezę, po której Rowland 'obiecał' nam storyline - co poza tym się może liczyć!

Kakita Tatsuyoshi

• Crane Clan
  • inexperienced Personality
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 2008-03-12, 18:09 »
Ja się tam bniezwykle cieszę z tak udanej imprezy. Nawt udało mi się coś tam wygrać  :D

Ciesze sie równierz z tego że w końcu AEG zobaczył na co nas stać i pozwolił mieć wpływ na storyline. Wkońcu nie będziemy tylko obserwatorami ale uczestnikami wyścigu o tron (i nie tylko). Kotei nie bedzie juz jedyną imprezą pozwalajaca coś tam zmienić lub zyskać i za to chwała ludziom którzy tak licznie przybyli i sejmitarowi za zorganizowanie imprezy.