Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Honorable Mentions : 'Wypominki' należą się m.in. Jacy (za najkrótszy theme do decka : 'ROBI WPIERDOL')
Krzyśkowi 'Shono' Wodyńskiemu
Kitsune 'dali mi decka i kazali grać' (top Mantis
mnie zatrzymala biegunka u dzieci i zona . ale go team poland go .
cSzkoda, ze underrated bracia mietusy i pajaczki nie zaszly ciut wyzej
Skorpion, którego imienia nie znam, a który miał ze mną pecha w grze - sympatyczny gość :wink:, tak samo jak mantisowy gracz,
Dla organizatorów za całokształt, kawał dobrej roboty...
w szczególności dla Marka "Marcekiego" za fenomenalną partię w oparach absurdu psychicznego i "całokształt"
Dla Kempego i Geralta za wyjazd i świetną zabawę przez te trzy dni (sesje w Contrę 4 z Kempym i Mario Karta razem z Szymonem w hotelu)
Dla ekipy z Krakowa (i okolic! - dop. Geralt), chłopaki dzięki za wszystko!
Dla niezorientowanych : T.R. jest jedyną osobą, która ma prawo zezwolić na przeprowadzenie turnieju klasy storyline.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
za mantisa co oganrail razem z kamosem oniego(ej no nie mozna tlumaczuc normalnie purge the weak?? :cry: :cry: :cry: )i zajebisty szacun dla Paku-dobzre ogarnijacy ziome- oniacz znim byl zajebistą sprawą(nie tylko ze dal pycha papu za free) ale tez za skill[mimo ze to fenix<tzn ja> wiecej mordowal od tego craba
Cytat: "marecky"za mantisa co oganrail razem z kamosem oniego(ej no nie mozna tlumaczuc normalnie purge the weak?? :cry: :cry: :cry: )i zajebisty szacun dla Paku-dobzre ogarnijacy ziome- oniacz znim byl zajebistą sprawą(nie tylko ze dal pycha papu za free) ale tez za skill[mimo ze to fenix<tzn ja> wiecej mordowal od tego crabaStary, "Wyczyszczenie słabych" roxa, będzie to za mną do przyszłego koteja chodzić ;] A szczerze powiedziawszy, to ja się bardziej Twojego Consumeda bałem niż boxa PAKU :lol: I wkurwił mnie szybki duży Sozen, bo mój nie zdążył podejść :lol: (Yoritomo Sozen EXP2 to najlepsza platforma followerowa jaką można pocisnąć :twisted: żeby mu tylko klepnąć jakoś navala w mantisie... MROK xD)
Tak tak szybki rozkład ;P aczkolwiek zapomnieliśmy z kamosem wrzasnąć "It's a flesh wound!" :p Partia była zajawkowa i Twoja płaszczka nakłoniła mnie do spróbowania raz jeszcze zielonych wróżek, tym razem z domieszką taintu :lol:
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Dysproporcja nagród : chciałem zauważyć, że Oni nie został rozstrzygnięty, dlatego mówienie o dysproporcji nagród jest nieporozumieniem - bo nagroda nie została przyznana i będzie u mnie straszyć na półce (pewnie aż do przyszłego koteja, ale może uda się to wcisnąć Węgrom). 'Ugody' w sprawie wygranej nikt nie zgłosił orgom, zresztą i tak nie została by uznana - bo Oni może byc tylko jeden!
Ja za to będę miał nauczkę na przyszłość - następnym razem zamiast rozdawać finalistom zabrane z innej nagrody boosterki, nic nie dam - przecież i tak się nasłucham.
Uniwersalna odpowiedź na miodowe i na dziegciowe (powyższe, ale nie tylko) : zapraszam do zrobienia koteja za rok.(...)PS : Nie wiem co zostało usunięte (red text) , więc nie mogę się ustosunkować.
Cieszę się, że (prawie) wszyscy się dobrze bawili (...)