Autor Wątek: Mój Kotei - wrażenia, opinie, plusy fusy i minusy  (Przeczytany 16820 razy)

Zombi Damien

• Spider Clan
  • experienced Personality
  • *
  • Srogi Plugawiec
Mój Kotei - wrażenia, opinie, plusy fusy i minusy
« Odpowiedź #60 dnia: 2008-03-12, 18:10 »
Dobra :D wyspałem się ^^

Paku pisał, że zostaje do środy więc dopiera teraz odpisuję ,żeby nie było że pisze o skończonym evencie kiedy biedak jeszcze gra... :P

A więc tak:

KOTEJ MEGA SZACUN.

Dla wszystkich:
orgów, uczestników, spectatorów...  atmosfera była Cna i Godna :D

Speszal thx dla ekipy Jager, Mess , Ertaj, Brat Bratów ®, Paku, Sejmitar, Drożdzu za super ugoszczenie i przyjęcie (dzięki szczególnie za spanie, pizze i wycieczki na Kresy) :D
 :D
Dzięki za Mirarza i Sepha że ruszyliśmy razem tyłki na ten kotej i dla Toosa za Bruty  :D

Thx dla wszystkich moich przeciwników szczególnie Kempego, Jacka i Elendila za super gry(mam nadzieje że dobrze bawiliście się z biednym Oniaczem :D )

Pozdro dla Gothmoga za super 2 Głowego Akume :twisted:

Mega Szacun Dla Mihaua za super gry, OŚWIECENIE i Mega Pozytywność (mówiłem już o OŚWIECENIU? :D )

Salwa maniakalnego śmiechu i mroczne kiwania głowa w czasie knucia planów na kolejny nasz wspólny event tego typu za Tomorrow vs Tomorrow dla PAKU!!!(oni jeszcze nie wiedzą do czego jesteśmy zdolni stary :D )

Mega Mega szacun dla wszystkich pozytywnych osób bez których impreza nie byłaby taka sama-> Szatan jest z was dumny

:twisted:  :twisted:  :twisted:

Co ja powiem? no Sytość nad Sytości i wszystko Sytość  :D

Podpisano

Damien aka Muketsu aka Oniacz aka " :shock: Broken Lines :!:  :?: "

"Myślę, że January blefuje" & " NOBODY EXPECTS BROKEN LINES !!!"
Spider Clan * Daimyo * Middle Finger of the Dark Lord * Shugenja * Shadowlands * Unique * Loyal

Lose 20 Honour.

Open/Battle: Umrzyj.

Vol

• Spider Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 2008-03-12, 18:15 »
Tylko żeby storyline turniej nie był jednorazowy, to musielibyśmy się popisać podobną frekwencją. Oby ta dopisała jak i na Koteiu, może wtedy uda nam się ugadać jakąś cykliczną storyline impreze ;)

Myślę że Dusia blefuje, a January ma rację!

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 2008-03-12, 22:02 »
Z powodu zamieszania jakie powstało wokół usuniętych fragmentów postów - odpowiedzialny jestem za to ja - Drozdz - jako admin podałem na początku tematu zasady w jakich przypadkach będą usuwane posty/fragmenty postów i do nich się stosuje sta pojawiły się usunięto.

Sprawa z moim bratem wygląda tak, że chciałem sobie zagrać, a jako główny sędzia turnieju nie mogłem. Po usilnym przekonywaniu organizatora i uzyskaniu jego zgody żeby się dopisac żeby było graczy do pary dopisałem się jako ostatni.
Mam nadzieje, że nikomu nie przeszkadzało moje rownoczesne sędziowanie i granie starałem się przede wszystkim sędziować, a dopiero później grać.
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #63 dnia: 2008-03-12, 22:28 »
Miałem chwilę wolnego i przeleciałem się po postach w tym wątku. Ponieważ 99% kwalifikuje się do usunięcia albo skasowania (niezgodność z tematem, wycieczki osobiste, pyskowanie, blank posty etc etc) - róbcie kopie. Albo może lepiej nie...
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: 2008-03-12, 23:25 »
Cytat: "sejmitar"
to mogę mu postawić piwo i poklepać po ramieniu.

ja sie pisze na piwo darmowe , co musze zrobic zeby je dostac bez klepania po ramieniu :)

storyline to najlepsza sprawa jaka mogla wyniknac z tego kotei, teraz jeszcze trzeba tak rozplanowac czas zeby zrobic mniej wiecej co 3 miesiace jakas sensowna impreze po polsce z dobra frekwencja,

katsa

« Odpowiedź #65 dnia: 2008-03-12, 23:49 »
Dzięki wszystkim etc. Generalnie bawiłem się świetnie. Biorąc pod uwagę stan zdrowia w sobotę swoje 5-3 uważam za spory sukces:)

O nagrodzie w two-headed pewnie bym zapomniał, gdyby nie poniższy post organizatora.

Cytat: "sejmitar"
Dysproporcja nagród : chciałem zauważyć, że Oni nie został rozstrzygnięty, dlatego mówienie o dysproporcji nagród jest nieporozumieniem - bo nagroda nie została przyznana i będzie u mnie straszyć na półce (pewnie aż do przyszłego koteja, ale może uda się to wcisnąć Węgrom). 'Ugody' w sprawie wygranej nikt nie zgłosił orgom, zresztą i tak nie została by uznana - bo Oni może byc tylko jeden! Ja za to będę miał nauczkę na przyszłość - następnym razem zamiast rozdawać finalistom zabrane z innej nagrody boosterki, nic nie dam - przecież i tak się nasłucham.

Sorry ale.. Gdybym wiedział, że nagrody nie można dzielić poddałbym się kiedy minął czas. Nikt tego nie wiedział. Lepiej, Sejmitar do nas podszedł dał nam 6 boosterów na 4 osoby i WSZYSCY przy stole byli przekonani, że to właśnie była nagroda. To 'orgi' zaproponowały nam ugodę, więc nie wiem jak mogli o niej nie wiedzieć.
 Może po prostu wyślesz nam tę nagrodę? Właściwie nie ma powodu, żeby straszyła na półce, a ja na przykład czuję się trochę oszukany.

Aha, jeszcze jedna sprawa, główny sędzia nie powinien grać w turnieju pod fałszywym nazwiskiem. Sorry, ale ta zasada ma sens, i imho ominięcie jej negatywnie wpływa na cały turniej.

kunoichi

• Phoenix Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #66 dnia: 2008-03-13, 08:19 »
Stało się coś komuś, że Drożdż pograł? Oszukał? Wykorzystal fakt, że jest sędzią na swoją korzyść :?: Ja o tym nie słyszałem. Dla mnie sprawa jest ok, w dodatku podrasował frekwencję.

katsa

« Odpowiedź #67 dnia: 2008-03-13, 11:13 »
Cytat: "kunoichi"
Stało się coś komuś, że Drożdż pograł? Oszukał? Wykorzystal fakt, że jest sędzią na swoją korzyść :?: Ja o tym nie słyszałem. Dla mnie sprawa jest ok, w dodatku podrasował frekwencję.

Mam nadzieję, że nic się nie stało, też nie słyszałem. Nie mniej, to jedna z sensowniejszych i bardziej uniwersalnych zasad jakie człowiek wymyślił - sędzia nie gra.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #68 dnia: 2008-03-13, 11:26 »
Mam nadzieję, że nic się nie stało, też nie słyszałem. Nie mniej, to jedna z sensowniejszych i bardziej uniwersalnych zasad jakie człowiek wymyślił - sędzia nie gra.

Główny organizator nie gra (Sejmitar)... a jezeli nie bedzie grajacego sedziego to za rok nie bedzie koteia... bo dlaczego Drozdzu ma wydawac kase na przyjazd, siedziec te 12 godzin przy lapku, odpowiadac na bzdurne pytania z cyklu nie przeczytalem karty ale i tak pytanie zadam i w nagrode dostac uscisk dloni prezesa?

Ty bys sie podjal czegos takiego? Inna osoba, ktora zna tak dobrze rulsy jak Drozdz? Sejmitar nie moze sedziowac bo on musi byc w 4 innych miejscach na raz... tak wiec slucham twojego rozwiazania tego problemu... bo jezeli piszesz tylko o tym, zeby pisac to moze przemysl swoj post najpierw.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

katsa

« Odpowiedź #69 dnia: 2008-03-13, 14:37 »
Cytat: "Ertai"

Główny organizator nie gra (Sejmitar)... a jezeli nie bedzie grajacego sedziego to za rok nie bedzie koteia... bo dlaczego Drozdzu ma wydawac kase na przyjazd, siedziec te 12 godzin przy lapku, odpowiadac na bzdurne pytania z cyklu nie przeczytalem karty ale i tak pytanie zadam i w nagrode dostac uscisk dloni prezesa?

Ty bys sie podjal czegos takiego? Inna osoba, ktora zna tak dobrze rulsy jak Drozdz? Sejmitar nie moze sedziowac bo on musi byc w 4 innych miejscach na raz... tak wiec slucham twojego rozwiazania tego problemu... bo jezeli piszesz tylko o tym, zeby pisac to moze przemysl swoj post najpierw.

Takie są zasady. Pyskówka Ci nic nie pomoże. Sędzia nie gra, jakbyście tego nie wiedzieli to pewnie Drożdż by grał po własnym imieniem.

Jeżeli chodzi o rozwiązanie. Zwiększyć wejściówkę o 5-tkę i zwrócić sędziemu koszty, albo się poświęcić samemu. Wszystko jest lepsze niż sytuacja w której Kotei w Polsce upływa pod znakiem wała.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #70 dnia: 2008-03-13, 14:40 »
Takie są zasady.

Pokaz mi te zasady... jak napisalem nie gra TO czyli Sejmitar.

Zwiększyć wejściówkę o 5-tkę i zwrócić sędziemu koszty, albo się poświęcić samemu.

Zrobmy ankiete, ile osob zaplaci te 5zl wiecej... zrobmy tez ankiete, kto bedzie chcial sedziowac nawet za zwrot kosztow bez mozliwosci gry. Nikt tez nie zmusza do przyjezdzania na kotei, ktory uplywa pod znakiem wala.

Jak tutaj jeszcze sugeruje Jager to czemu nie podszedles do Drozdza i mu nie powiedziales prosto w oczy "przeszkadza mi, ze grasz na turnieju"? Tylko robisz afere o nie wiadomo co w sumie post factum?

Edit:

Zeby nie bylo. Krytyke (a co za tym idzie krytyczne opinie) oczywiscie mozna wyrazac, ale niech to ma jakies rece i nogi i jakis sens. Nie podobal wam sie podzial nagrod, przyjete. Nie podobalo wam sie, ze orgowie sa podzieleni kazdy od innych rzeczy i nie kazdy wszystko wie, przyjete. Nie podobalo wam sie syf na sali (trzeba bylo nie smiecic :P), przyjete. Gry na podlodze tez pr0 nie sa, przyjete... ale jezeli ktos pisze, ze sedzia ma nie grac bo nie to sry... jak napisal Kunoichi... jaki jest po temu powod? Drozdz oszukal kogos? Interpretowal zasady na swoja korzysc? Szczegolnie, ze w jednej z gier policzylem Drozdzowi tez czas i musieli chlopaki decydowac kto wygral, tak wiec kazdy byl wzgledem zasad tutaj rowny i nikogo nikt nie faworyzowal... jak napisal Sejmitar, jezeli komus cos sie wybitnie nie podobalo, ma do nas pretensje w jakiejs sprawie i uwaza, ze zbywamy jego argumenty to sluzymy pomoca w napisaniu oficjalnej skargi do AEG (tlumaczenie, wyslanie, opieka psychiczna ;]). Pozdrawiam wszystkich ludzi, ktorzy potrafia sie bawic na tego typu imprezach.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

katsa

« Odpowiedź #71 dnia: 2008-03-13, 15:14 »
Takie są zasady.

Pokaz mi te zasady... jak napisalem nie gra TO czyli Sejmitar.

Zwiększyć wejściówkę o 5-tkę i zwrócić sędziemu koszty, albo się poświęcić samemu.

Zrobmy ankiete, ile osob zaplaci te 5zl wiecej... zrobmy tez ankiete, kto bedzie chcial sedziowac nawet za zwrot kosztow bez mozliwosci gry. Nikt tez nie zmusza do przyjezdzania na kotei, ktory uplywa pod znakiem wala.

Jak tutaj jeszcze sugeruje Jager to czemu nie podszedles do Drozdza i mu nie powiedziales prosto w oczy "przeszkadza mi, ze grasz na turnieju"? Tylko robisz afere o nie wiadomo co w sumie post factum?

Edit:

Zeby nie bylo. Krytyke (a co za tym idzie krytyczne opinie) oczywiscie mozna wyrazac, ale niech to ma jakies rece i nogi i jakis sens. Nie podobal wam sie podzial nagrod, przyjete. Nie podobalo wam sie, ze orgowie sa podzieleni kazdy od innych rzeczy i nie kazdy wszystko wie, przyjete. Nie podobalo wam sie syf na sali (trzeba bylo nie smiecic :P), przyjete. Gry na podlodze tez pr0 nie sa, przyjete... ale jezeli ktos pisze, ze sedzia ma nie grac bo nie to sry... jak napisal Kunoichi... jaki jest po temu powod? Drozdz oszukal kogos? Interpretowal zasady na swoja korzysc? Szczegolnie, ze w jednej z gier policzylem Drozdzowi tez czas i musieli chlopaki decydowac kto wygral, tak wiec kazdy byl wzgledem zasad tutaj rowny i nikogo nikt nie faworyzowal... jak napisal Sejmitar, jezeli komus cos sie wybitnie nie podobalo, ma do nas pretensje w jakiejs sprawie i uwaza, ze zbywamy jego argumenty to sluzymy pomoca w napisaniu oficjalnej skargi do AEG (tlumaczenie, wyslanie, opieka psychiczna ;]). Pozdrawiam wszystkich ludzi, ktorzy potrafia sie bawic na tego typu imprezach.

Ja się doskonale potrafię bawić na tego typu imprezach. Nie mówię, że Drożdż kogoś zwałował. Fakt, że główny sędzia grał, moim zdaniem miał negatywny wpływ na imprezę, która ciągle mi się podobała. Nie krzyczę, że przez to wszystko było bez sensu i nie warto było jechać. To moje zastrzeżenie. Jako uczestnik mam prawo do zastrzeżeń. I nie muszę słuchać chamskich odpowiedzi kogoś kto w ogóle nie miał z tym nic wspólnego. To tyle w tym temacie.

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #72 dnia: 2008-03-13, 16:12 »

Personnel:

The following roles should be filled in any sanctioned AEG tournament:

* Tournament Organizer (TO): This person holds responsibility for publicizing the tournament, acquiring a suitable venue, running the tournament, enforcing and interpreting these Floor Rules, organizing the recording and calculation of results, ensuring that other roles are adequately filled, and reporting any results that AEG needs to know about for purposes of competitive play tracking or storyline. The TO should have a copy of these Floor Rules available to consult. The TO should not play in the tournament if there are more than 12 players.
    * Tournament Assistants: One or more tournament assistants are recommended for tournaments of 50+ people to help the TO record game results in a timely fashion, and to help in other tasks as needed. They may not play in the tournament, as their services will be needed throughout each round.
    * Head Judge: This person is expected to have a competent knowledge of the rules of the game and holds final responsibility for answering questions about game rules. The TO should make sure that the Head Judge has access to an up-to-date copy of all relevant documents, including rulebook, rules updates, information about card legality, and any official supplementary or technical material.
    * Assistant Judges: In larger events, these people knowledgeable in the rules do not play, but assist the Head Judge in answering rules questions. Including Head Judge, events should have at least one non-playing judge per 50 players.
Three-Judge System

If certain conditions are met, it is possible to allow all of an event's judges to participate as players as well. The conditions are:

* There are at least three judges
    * The total number of players, including playing judges, can be no more than twenty-four. The Three-Judge System may not be used at Storyline or other major events.

If these conditions are met, any and all judges may participate as players. The judges should be ranked in order of authority, and all disputes and rulings should be handled by the highest-ranking unoccupied judge. If all judges are occupied with games or other judge calls, the highest-ranking game-playing judge outside the disputed game shall make the call.

a tak z innej beczki to ja będąc sędzia (nie grajacym)
 zawsze miałem zwracane koszty przejazdu i noclegu plus dodatkowe prizy
co do TO grajacych Heniek na pierwszym koteiu i kiebduj na 2 w czewie dropowali z topów by inne osoby mogły wejść i by nie było własnie takiej dyskusji

a problem był taki że gry w topach powinny być pod stałą obserwacją zwłaszcza w systemie jaki był wprowadzony ja nie mówie ze drodzu jakoś przekłamywał czy coś ale bedac zajentym gra nie było nikogo kto by je nadzorował

a tak przy okazji ertai ty też nie powinieneś graś według zasad aega patrz powyżej
Walec

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #73 dnia: 2008-03-13, 16:14 »
Drożdż player :
Ja nie chciałbym wchodzić w szczegóły, ale 'brat drożdża' jako gracz to mea culpa. Nawet podwójnie, bo raz że się zgodziłem, dwa, że nie wywaliłem go potem z t16 coby uniknąć nieporozumień. Jeszcze raz - mea culpa, mea maxima culpa.

Ertai answer :

Przeholowałeś. Przepraszam czytelników, to nie tak miało wyglądać, ktoś przeszarżował  z Impactami...

Ertai participation :

Ertaj nie był sędzią, zresztą nie był żadną z osób z w.w. chartu. W aplikacji figurował jako tech assistant i tym się zajmował (ma być sprzęt i ma działać) - dlatego mógł grać na normalnych zasadach. Helpery i assistanty miały się pojawić, ale zaspały / olały albo wyjechały do Warszawy, dlatego Ertai produkował się w sprawach różnych.

Oni :
Nagroda za oni jest niepodzielna, z definicji. I - że się powtórzę - NIE ZOSTAŁA PRZYZNANA ZE WZGLĘDU NA BRAK ZWYCIĘZCY.

Wyjaśnienie : Aby wygrać ONI, potrzeba było 5ciu zwycięstw w rządku. Pięć jest tą liczbą. Przegrywający odpada. Takie były założenia, z jedną zmianą (niżej). Zakładając, że faktycznie doszło do ugody (patrz niżej), macie 3 zwycięstwa i 1 ugodę. Mało !

A teraz niespodzianka dla wszystkich czytelników. Przeczytaliście, jaki zły jestem, skoro nie dałem żadnej nagrody na oni, etc, etc. Otóż, oni zanim usiadły do gry 'finałowej', dowiedziały się że ze względu na to że część oni 'wymiękła' i zostało 3 oniaczy z 3 zwycięstwami na koncie, to ostatnie gry są prowadzone metodą KAŻDY Z KAŻDYM. Czyli - nie wystarcza 'ugoda' dwóch oniaczy, bo jest jeszcze ten trzeci. Ponieważ nikt nie zgłosił ŻADNEGO rezultatu walki pryz ostatnim stole - panowie, jaka ugoda, skoro mówicie o ugodzie DWÓCH oniaczy ?

I jeszcze dwa cytaciki nt. ugody w oni :

Cytat: "katsa"
(...)  To 'orgi' zaproponowały nam ugodę, więc nie wiem jak mogli o niej nie wiedzieć.

Cytat: "Togashi Yeti"
A co do niezgłoszenia ugody, to pragnę przypomnieć, że stałeś pół metra od nas, kiedy podjęliśmy tą decyzję.

Czyli - z jednej strony oni same podjęły decyzję o ugodzie, z drugiej strony - to orgowie ją zaproponowali. Macie punkty za granie zgodnie z postacią, tylko teraz jedna głowa musi dać w łeb drugiej żeby całość rozstrzygnąć :)

A teraz serio : turniej dwugłowego Oni zostaje nierozstrzygnięty, nagroda nie pozostaje przyznana. Jeżeli potraktowaliście te DZIEWIĘĆ boosterków (nie sześć - zapomnieliście o tym jednym oni) jako nagrodę za oniacza to się po prostu pomyliliście, zresztą wręczając mówiłem że to za wytrwanie do końca - może zostałem źle zrozumiany. Ponieważ oni był turniejem 'pobocznym' z nietypowymi zasadami i w związku z tym ostanie słowo ma organizator - Oni case : closed.

Piwko :) ? Poklepywać was nie będę, nie sięgnę oniaczowi do ramienia :D Chyba że się zgodzicie na rozwiązanie polubowne - dostaniecie pamiątkowe, unikalne coś za grę w 'finale' oni (każda głowa), a ja w końcu zapakuję paskudztwo do worka i schowam na rok gdzieś głęboko...

Horror : za tego advisora to już chyba 2 piwka będą :) znowu zapomniałem :D
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Jar Jar

• Crane Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Star Fleet Commander
« Odpowiedź #74 dnia: 2008-03-13, 17:10 »
Tak żeby odejść od ostatnich nie miłych przekrzykiwań w tym topicu.

Był to mój pierwsze Kotei i bawiłem się przednio. Naprawdę genialna impreza. Jeśli Kami pozwolą za rok też się zjawiam.

Gratulację dla zwycięzców, tak turnieju głównego jak i wszystkich side eventów.

Wieeelkie gratulacje i podziękowania dla organizatorów tej zacnej imprezy. Zdaję sobie sprawę że doprowadzenie tego do skutku i późniejsze utrzymanie panowania nad całym tym zgiełkiem wymagalo nie lada wysiłku. Full respect  8)

No i oczywiście dzięki dla wszystkich moich przeciwników za przednie gry i oczywiście dla Aoshiego za FB Domotai  :)

Nataku

• Unicorn Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #75 dnia: 2008-03-13, 21:03 »

Drozdz oszukal kogos? Interpretowal zasady na swoja korzysc?

Nie chciałem tego pisać, ale pisze żeby było sprawiedliwie. Otóż Drożdż "oszukał" mnie 3 razy podczas gry. Raczej ani razu nie zrobił tego specjalnie ale muszę przyznać, że dziwinie się czułem jak musiałem uważać jako noob aby doświadczony gracz org grał zgodnie z zasadami.

A oto te wały:
1. Próbował rozjechać mi prowincje reakcją Utaku Genshi, gdy ja po prostu odbiłem się od jego prowincji.
2. Jego Moto Akikazu robił sobie honorowo umarłych w własnym discardzie.
3. Rzucił Outer walla, na co ja : "pass dalej mam więcej forca". Cofnął Outer walla z powrotem na ręke...

Od razu mówie, że nie naskakuje na Drożdża (Lubie Cie i szanuje;]) ale dyskusji brakowało faktów i była nieobiektywna.
Inna osoba, ktora zna tak dobrze rulsy jak Drozdz?

Myślę, że jest sporo takich osób. Nie mówie, że nie można się pomylić bo pomyłki to ludzka rzecz, ale wypadałoby chociaż znać własne karty.

Klepek

• temptation Personality
« Odpowiedź #76 dnia: 2008-03-13, 22:01 »
Kotei git fasola , wszystko na duzy , mega plus.
Najwieksze pretensje mam do swojego decku , ktory w 3 grach zawiodl mnie nie dajac przeciwnikowi zadnej satysfakcji z pokonania mnie.
Wynik 5-3 jest ok i jest poprawa.
Wielki plus nalezy sie kobietom za to ze pojawily sie w DUZEJ ilosci jak na tego typu event:)
Bardzo duzy plus za przebrania , w zeszlym roku tego nie bylo.
Duzy Minus dla zwyciescy za wiadomo co.
Duzy plus dla Ozona :)
Duzy minus dla mnie ze nie pilem w drugi dzien Ozone-a:P

Do zobaczenia w przyszlym roku:)

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
« Odpowiedź #77 dnia: 2008-03-13, 22:23 »
Duzy plus dla Ozona :)

Bardzo duży plus, zwłaszcza dla imprezki w 110 :twisted:

Opowieść Walca o Zawiszy po prostu mrok!
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member

Bonzai

• Mantis Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #78 dnia: 2008-03-14, 14:39 »
Na stronę..
http://www.claw.pl/zdj/kotei/

W końcu wgrałem zdjęcia z Koteia. Dotyczą głównie ekipy Bocheńskiej.

Jager

• Personality
    • http://img49.imageshack.us/img4/3302/iambatman1ud7.gif
« Odpowiedź #79 dnia: 2008-03-19, 21:56 »
Przepraszam, że to tak długo trwało, ale naprawdę nie miałem jak się do tego zabrać.

Zdjęcia z Koteia

http://picasaweb.google.pl/jagerek

Jeśli koś jest zainteresowany, służę kopiami tych zdjęć w dużo lepszej jakości. :)
Nawet gwiazdy płaczą razem z tym, kto płacze w nocy.