Autor Wątek: CotM - Lion  (Przeczytany 2628 razy)

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
CotM - Lion
« dnia: 2008-06-11, 17:52 »

Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
Odp: CotM - Lion
« Odpowiedź #1 dnia: 2008-06-11, 18:19 »
Nareszcie normalny Lwi zwiadowca. :)
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2008-06-11, 22:25 »
faber sie ucieszy z tego scouta . i nastepny commander dla lionów , nawet jak nie będzie grany to szkoda fajnego gościa  .w sumie to smunte . bo commander to miał być mientusowy trait . W ogóle to smieszne troche jest . mientus jest swarmem , i lion tez tylko lepszym . mientus ma deck taktykowy  i lion też tylko lepszy . H&M to battle control/switch , lion też ma switch tylko lepszy a lepszego battle controla niż hachi to chyba nie znajdzie się poza scorpionem może .

A zapominałem . uuuu liony znowu mają wojne ze swoimi przodkami . Pewnie wysadzą brame i stracą z nimi kontakt zupełnie . Tak jak mówiełe mój wzrok sięga dalej niż innych :D
« Ostatnia zmiana: 2008-06-11, 22:28 by THE JESKE »
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

Soshi Kyuzo

• Scorpion Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 2008-06-15, 17:09 »
Co trzeba zrobić, żeby taki pack zdobyć? Czy w Polsce są one w ogóle do zdobycia?

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2008-06-15, 17:14 »
W niektórych sklepach (np. w Bardach) za boostery. Zapytaj sprzedawcy. Przy kupnie odpowiedniej ilości boosterków powinien Ci takie coś za friko wręczyć.

Ale nie wiem kiedy jest miesiąc Liona.

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
« Odpowiedź #5 dnia: 2008-06-15, 18:48 »
U nas wystarczy regularnie reprezentować swój klan na lokalnych turniejach i masz zapewnione potrzebne 3 szt. Jesli cos zostanie to jest przeznaczane na dodatkowe nagrody. Tak to sobie ustaliliśmy i jakoś działa :)
Squeek

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #6 dnia: 2008-06-15, 22:18 »
U nas położył na tym łapę Sejmitar (czyli ja). Ale jak chciałem być dobry i wcisnąć ludziom 'ich' boosterki (czyli : pozbyć się tych cholernych Miętusów, bo nic innego nie doszło), to Jager stwierdził ,że on tego chłamu nie chce a nikt inny nie wyraża życzenia... Pewnie pójdzie na jakiś turniej albo jako zachęcałka dla młodzieży. BTW - na razie mamy opoźnienie w CotM, a jak pytałem na SwiftSwordzie to oni też nie widzieli nic poza 1-2 klanami...
« Ostatnia zmiana: 2008-06-15, 22:37 by sejmitar »
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2008-06-15, 22:33 »
U nas położył na tym łapę Sejmitar (czyli ja). Ale jak chciałem być dobry i wcisnąć ludziom 'ich' boosterki, to Jager stwierdził ,że on tego chłamu nie chce (Mantis CotM) a nikt inny nie wyraża życzenia... Pewnie pójdzie na jakiś turniej albo jako zachęcałka dla młodzieży. BTW - na razie mamy opoźnienie w CotM, a jak pytałem na SwiftSwordzie to oni też nie widzieli nic poza 1-2 klanami...
Hmmm...ja generalnie prganąłbym położyć swe łapy na secie CoTM-owych krejnów. Jeśli ktoś będzie wiedział jak to zrobić to proszę o kontakt, bo w Warszawie sklepów z legendą jest aż 0. 

Soshi Kyuzo

• Scorpion Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 2008-06-16, 00:34 »
Chciałbym mieć około 12 Benika's Pride - to daje 12 packów, jeśli poprawnie liczę ;). Nie wiecie czy będzie to dostępne w AEG Store, czy tylko jako promocja rozsyłana do sklepów?

Klepek

• temptation Personality
« Odpowiedź #9 dnia: 2008-06-16, 09:30 »
Trait Commander to narazie kupa , moze kiedys;)
Scout jest miodny , tylko ze ma 2 ph:( Troche lipa , zwlaszcza lionskie honorowki najczesciej stukna po 1-2 prowincje max , do tego te prowincje najczesciej stukane sa dzieki movementow-i , wiec na dobra sprawe gosc moze nie byc grany. Ale jest fajny.
Akcja nie jest zla , moze bedzie grana.
A followerzy , coz to troche ich za malo dali...

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Mess

• Lion Clan
  • inexperienced Personality
  • *
  • Nyu ^.^
    • MessiahFuture DA
« Odpowiedź #10 dnia: 2008-06-16, 22:55 »
Soshi -> Wydrukuj własne xD Bo ten jest żywcem wycięty z obrazka exp Beniki T_T Coż im chyba pomysłowości zabrakło ~~
Lion Clan ? Samurai ? Tactician ? Scout ? Fire ? Courtier ? Magistrate ? Spymaster ? Loyal ? Unique

http://l5rnetwork.ning.com/profile/JoannaJankowiak ^.^