Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
A oto wyniki. Poprzez tajemny spisek, który łatwo zauważyć widząc kto zajął drugie i trzecie miejsce, wygrał (fanfara) Krzemian! Nadal od ciebie chcę ten album 1 : Konrad Krzeminski - Krzemian [5:0]2 : Krzysztof Szymek [4:1]3 : Rafał Skorpuski - Rafciu [4:1]4 : Marcin Zyga - Arachi [4:1]5 : Jacek JachymowskiI'atz'ek [3:2]6 : Wiktor Woźniak - Centurion [3:2]7 : Michał Grycz - Mihau [3:2]8 : Jakub Rąbalski - Sephirion [3:2]9 : Bartosz Lewandowski - Lewan [3:2]10 : Kamil Pakowski - Paku [3:2]11 : Przemysław Stępień - Lion [3:2]12 : Adam Statkiewicz Aki [2:3]13 : Andrzej Lampa - Endrju [2:3]14 : Adrian Zyga - Volrath [2:3]15 : Kamil Piszko - Scorps [2:3]16 : Grzegorz Góral - Sejmitar [2:3] - SHAME ON ME!17 : Michał Ciepielski - Majkel [2:3]18 : Karol Nowak - Jager [2:3]19 : Paweł Kwiatkowski - Hattori Hanzo [1:4]20 : Artur Prokosz - Wilczy [1:4] 21 : Joanna Jankowiak - Mess [1:4]Dziękuję wszystkim za przybycie. Special thanx for : wszyscy którzy mieli dalej niż moje pięć przystanków tramwajem, Wilczy za stormriderowanie Mantisa i pilnowanie sejfu oraz Krzemian za błaganie Jacy 'wygraj z Sejmitarem bo jak nie to ja z nim wtopię'. No co, muszę się jakoś podbudować psychicznie Z drafta wprawdzie super ciekawostek nie było, ale parę fajnych rzeczy każdy dla siebie znalazł. Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia na kolejnej okazji...PS : Kto zostawił dwa stare Ringi w czerwonych koszulkach ?
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
szczegolnie po parti z Centurionem, gdzie Krzysiu jest na -19 honoru, centurion afaik na -13 i kupuje Panekiego kazdy target i gg ale Krzysiu wladowywuje przeciwnikowi dwie herbatki i jest po zawodach...
Sidenote: kurde, chyba muszę się na jakis turniej wybrać w końcu do Wrocławia, bo widzę, że z honorówkami nie-dragonowymi to tam u Was bieda (gral 1 krejn i 0 fenoli)
CytujSidenote: kurde, chyba muszę się na jakis turniej wybrać w końcu do Wrocławia, bo widzę, że z honorówkami nie-dragonowymi to tam u Was bieda (gral 1 krejn i 0 fenoli)Nie bieda tylko daibieda - jak Daidoji Wilczy.
Wilczy jest za. Drugi na razie jeszcze nie wie że chce