Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Drafta AM trzeba zagrać. W poniedziałek się tam wybiorę i spróbuję coś ustalić.
Ta 14 to tak orientacyjnie na razie! Mam parę spraw jeszcze do pozałatwiania i równie dobrze mogę na 15 się nie wyrobić
Kombinujemy sporo ostatnimi czasy.Póki co stanęło na odwiedzaniu Planeswalkera na Grzybowskiej.tu ładnie wyjaśniają jak trafićCo do kiedy too... sprawa jest jeszcze niejasna. Zwykle są to środy ok.16, jednak umawiamy się dzień-dwa przed Jak widzisz teraz spontanicznie poniedziałek wypadł.Pracujemy nad ustaleniem czegoś regularnego.
Cytat: Yrq w 2013-12-29, 14:00Kombinujemy sporo ostatnimi czasy.Póki co stanęło na odwiedzaniu Planeswalkera na Grzybowskiej.tu ładnie wyjaśniają jak trafićCo do kiedy too... sprawa jest jeszcze niejasna. Zwykle są to środy ok.16, jednak umawiamy się dzień-dwa przed Jak widzisz teraz spontanicznie poniedziałek wypadł.Pracujemy nad ustaleniem czegoś regularnego.O, to zajebiście, bo już się bałem, że gdzieś na Pradze. Ja pracuję na Chłodnej, więc w sumie chyba lepiej być nie mogło
Cytat: gaijin w 2013-12-29, 18:33Cytat: Yrq w 2013-12-29, 14:00Kombinujemy sporo ostatnimi czasy.Póki co stanęło na odwiedzaniu Planeswalkera na Grzybowskiej.tu ładnie wyjaśniają jak trafićCo do kiedy too... sprawa jest jeszcze niejasna. Zwykle są to środy ok.16, jednak umawiamy się dzień-dwa przed Jak widzisz teraz spontanicznie poniedziałek wypadł.Pracujemy nad ustaleniem czegoś regularnego.O, to zajebiście, bo już się bałem, że gdzieś na Pradze. Ja pracuję na Chłodnej, więc w sumie chyba lepiej być nie mogło Wiesz w takim razie że dałeś innym "znak" żeby się Ciebie spodziewali, jak przyjdziesz to rozerwie.... przyjmiemy Cię godnie. I jak by co jutro nie jestem pewien czy zdążę do Planeswalkera, chyba że pod sam koniec.
Dodatkowym utrudnieniem mógłby być fakt, że nie mam ani pół decku, ani nawet ćwierć legalnej karty (chyba że reprinty ). Także spodziewajcie się mnie dopiero w IvE