Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Raczej ani GoT ani DT mnie nie przekonały ostatnio - nie będę wchodził.Drafcik lub Arc lub Extended jednak w L5R kiedyś? Jak z weekendem?
Ja będę się zamawiał w przyszłym miesiącu. Strefa MTG ma ofertę 3 Core Set za 350 z tego co pamiętam.
A ja niedawno zanabyłem WH40K od FFG i po próbnej grze powiem, że całkiem mi się podoba. Jakby ktoś reflektował to chętnie pogram
Cytat: Zielony Mi$ w 2015-10-19, 14:46Ja będę się zamawiał w przyszłym miesiącu. Strefa MTG ma ofertę 3 Core Set za 350 z tego co pamiętam.To jest cena jak ktoś zamówi od razu 3 szt?
Prosto i na temat - lanie po pyskach z prowincjami (planetami ).
Jako ciekawostke podam, że na forum FFG trafilem na watek o pierwszenstwie mulligana rozpoczety przez Ornatova. I sie wyjasnilo gdzie sie ziomek podzial po zniknieciu z legend.
Na razie mam tylko podstawkę, ale już wiem że zanabędę resztę dodatków. Ktoś wie czy są w nich nowe planety? Ich ograniczona różnorodność jest póki co drobnym minusem, jako że czuję podświadomie spory potencjał w planowaniu "zmagań dowodzenia"
No to Panowie jak tam granie w Agota? Ja póki co mam grupkę 4 osób, karty i jesteśmy chętni do grania.
Cytat: Ledóch w 2015-11-03, 16:08Cytat: Zielony Mi$ w 2015-10-19, 14:46Ja będę się zamawiał w przyszłym miesiącu. Strefa MTG ma ofertę 3 Core Set za 350 z tego co pamiętam.To jest cena jak ktoś zamówi od razu 3 szt?Tak, nie chcę tylko kłamać czy 350 czy 375. Jeśli w sklepie powołasz się na promocję to powinni Ci powiedzieć.