Autor Wątek: Granie: Warszawa  (Przeczytany 472999 razy)

Kakita Aoshi

• Crane Clan
  • toolbox Personality
  • *
Odp: Granie: Warszawa
« Odpowiedź #240 dnia: 2009-05-05, 22:31 »
Może to kwestia wysyłki mój szedł EMSem.
Kakita Aoshi
Crane Clan Samurai*Bounty Hunter
"Zniszczmy całe zło, nie będzie konkurencji"

Flint

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #241 dnia: 2009-05-19, 20:57 »
Mam 3 wolne miejsca w samochodzie na chibi kotei. Ktoś zainteresowany?
Crab Clan • Lion Clan • Scorpion Clan • Spider Clan • Shadowlands • House Greyjoy • AGOT Paratrooper • Inexperienced • Unique
Hokus-pokus, nie masz buta, Twoja stara to Fosuta!

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #242 dnia: 2009-05-28, 21:19 »
HEJ

Jutro jestem w Warszawie od godziny około 9 i mam czas do około 12

Jeśli ktoś ma czas to będę miał ze sobą deck

Kontakt do mnie na tą chwile to komórka 501251086
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

Sephirion

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Lastefem
« Odpowiedź #243 dnia: 2009-06-01, 23:43 »
Dziwnym zbiegiem sytuacji geopolitycznej na naszym poziomie inzystencyji...

Jestem w stolycy przez kilka dni. Jakby ktoś chciał się spotkać na browara, albo whatever (niestety nie mam żadnego decka ale z chęcią pogram czymkolwiek) to jestem bardziej niż otwarty na propozycje. Chwiliowo mam nadprogramowo wiele czasu wolnego. Thank you from the mountain.
Czytaj karty, potem pytaj.
Czytaj rulsy, potem pytaj.
Sprawdź, czy ktoś już o to pytał, potem pytaj.
Myśl. Potem pytaj.

Flint

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #244 dnia: 2009-06-02, 00:47 »
Dziwnym zbiegiem sytuacji geopolitycznej na naszym poziomie inzystencyji...

Jestem w stolycy przez kilka dni. Jakby ktoś chciał się spotkać na browara, albo whatever (niestety nie mam żadnego decka ale z chęcią pogram czymkolwiek) to jestem bardziej niż otwarty na propozycje. Chwiliowo mam nadprogramowo wiele czasu wolnego. Thank you from the mountain.

To jeszcze jakieś numero daj do siebie, czy co tam? Generalnie pewnie spotkamy się we czwartek an granie, wiec jakbyś dotrwał, to wbijaj bądź.
Crab Clan • Lion Clan • Scorpion Clan • Spider Clan • Shadowlands • House Greyjoy • AGOT Paratrooper • Inexperienced • Unique

Feroz

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • ??????? ??????? ???????
« Odpowiedź #245 dnia: 2009-06-02, 01:12 »
Na browara zawsze z chęcią, zwłaszcza że o ile dobrze pamiętam, wisisz mi dwie sztuki :P

Jeśli dotrwasz do czwartku, to na 100% będziesz miał okazję pograć. Być może uda nam się coś ustawić wcześniej w tygodniu, jak co, to dam znać na PMa.
+5 do lansu (by Sephirion)

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #246 dnia: 2009-06-02, 12:23 »
Ej, czemu zrobicie sobie pre  u siebie na miejscu w wawie ? 9 osób na starterki się uzbiera chyba,a wtedy bierzecie jeden set z któregokolwkiek sklepu i hajda...
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Flint

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #247 dnia: 2009-06-02, 12:28 »
Ej, czemu zrobicie sobie pre  u siebie na miejscu w wawie ? 9 osób na starterki się uzbiera chyba,a wtedy bierzecie jeden set z któregokolwkiek sklepu i hajda...

Pewnie dlatego, że nie mamy żadnego sklepu zarejestrowanego w AEG. I raczej żadnego się nie da namówić. Osoby na starterki by się uzbierały, ale żeby grać bez supportu nie musimy tego nazywać prelką...

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #248 dnia: 2009-06-02, 12:37 »
a kto mowi o sklepie z wawy ? po prostu zamiast jechac do (krakowa/wrocka/gliwic/gdzies) dogadujecie sie ze sklepem/ludxmi z niego i bierzecie odpowiednik 1 boxa. Jedyny minus to to, że omija was kataśka...

Flint

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #249 dnia: 2009-06-02, 12:40 »
I do tego odpowiednika 1 boksa będzie event support? Ja to mam szczerze mówiąc cheć na promki, bo podejrzewam, ze jakaś promka na start CE będzie, do tego IG2, no i może na prelki już dojedzie ten nowy event support (mieczyk i spell). A już poza wszystkim, to z Warszawiakami to ja gram na co dzień =), więc chętnie pojadę gdzie indziej.

Bardzoej jestem zafrapowany tym, skąd ciągnąć boxy/startery. Potomac wydaje się tani, ale jak dowalą cło, to robi się zdecydowanie mniej zabawnie...

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #250 dnia: 2009-06-02, 12:53 »
Rzeczy na pre tylko via sklep, inaczej możesz pocałować promki czy IG2. Kataśka jest jedna per sklep (z tego co się leporowi wymskło). Promki i IG pewnie po sztuce na łeb... Dogadać się z kimś ze sklepu (albo z miasta sklepowego) o 'zdalne' pre i już.

Jak chcecie same boxy, to jabbas i klepek coś knują w temacie. Nie wiem czy ktoś jeszcze...

Flint

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #251 dnia: 2009-06-02, 13:18 »
No właśnie ja chcę też promki, dlatego na pewno pojadę na jakieś pre. Pewnie właśnie do Wrocka, bo choć Katosy bliżej, to ani słowa o prelce nie ma. Co do boksów, to trzeba będzie popytać, ale starterki też by się przydały - chętnie bym się zaopatrzył również w Skorpy, Lwy, i może Kraby...

Shiba Qwal

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #252 dnia: 2009-06-02, 13:31 »
Prelka w katosach będzie na pewno, tylko z tego co znam Raven'a to dopóki nie będzie miał pewności co do terminu nie będzie pisał żeby nie robić zamieszania (bywało już że boxy nie docierały na czas i trzeba było wszystko przekładać o tydzień, kiedy nie wszystkim to pasowało)

Feroz

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #253 dnia: 2009-06-02, 15:24 »
Średnio mi się podoba pomysł takiego pre na partyzanta w Warszawie. Też wolę gdzieś pojechać, zagrać z kimś kogo nie mam tutaj na co dzień. We Wrocku w życiu jeszcze nie byłem inaczej jak przejazdem, zdeklarowałem się tam, to i pojadę.

Tak jak Flint napisał - pre to nie problem, problemem może być bezcłowe ściąganie boxów...

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #254 dnia: 2009-06-02, 15:46 »
Średnio mi się podoba pomysł takiego pre na partyzanta w Warszawie. Też wolę gdzieś pojechać, zagrać z kimś kogo nie mam tutaj na co dzień. We Wrocku w życiu jeszcze nie byłem inaczej jak przejazdem, zdeklarowałem się tam, to i pojadę.

Tak jak Flint napisał - pre to nie problem, problemem może być bezcłowe ściąganie boxów...

Ej, chłopaki. Może jednak Krakau? Bliżej trochę jednak..

Flint

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #255 dnia: 2009-06-02, 16:26 »

A Krakał ma swój stronghold store? Nie ukrywajmy faktów - pomijając granie z innymi osobami niż zwykle, jadę na pre głównie po promki...

Feroz

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #256 dnia: 2009-06-02, 16:32 »
Napisałem, że jadę do Wrocka, Wrocław it is. Nie będę robił teraz z gęby cholewy, zwłaszcza że Sejmi coś strasznie cięty na to. No i obędzie się bez kombinowania jak w przypadku Kraka.

Sephirion

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Lastefem
« Odpowiedź #257 dnia: 2009-06-02, 16:40 »
To jeszcze jakieś numero daj do siebie, czy co tam? Generalnie pewnie spotkamy się we czwartek an granie, wiec jakbyś dotrwał, to wbijaj bądź.
PM send.

Do czwartku na pewno dotrwam bo jak się okazało w czw gra po raz pierwszy od 25 lat Klaus Mittfoch czego za $%^&*( nie mogę opuścić jak już tu jestem.

All hail Janerka.
Czytaj karty, potem pytaj.
Czytaj rulsy, potem pytaj.
Sprawdź, czy ktoś już o to pytał, potem pytaj.
Myśl. Potem pytaj.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #258 dnia: 2009-06-02, 16:45 »

A Krakał ma swój stronghold store? Nie ukrywajmy faktów - pomijając granie z innymi osobami niż zwykle, jadę na pre głównie po promki...
No oczywiście, że ma, silly ;) I mnie też zależy na promkach.

Flint

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #259 dnia: 2009-06-02, 16:46 »
Do czwartku na pewno dotrwam bo jak się okazało w czw gra po raz pierwszy od 25 lat Klaus Mittfoch czego za $%^&*( nie mogę opuścić jak już tu jestem.

All hail Janerka.

Word. A gdzie gra i za ile? Nie zauważyłem nigdzie plakatów...