Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
1. Z założenia ma to być na razie hobby nr2, dlatego nie chcę w L5R ładować od razu jakichś wielkich ilości kasy i talię najchętniej złożyłbym z kart z poprzednich edycji (Celestialowy arc zapewne), które jak zauważyłem ostro tracą na wartości w porównaniu do bieżącej edycji. Pytanie czy znajdą się chętni do pogrania w takim wypadku (na zasady EE oczywiście)? Turnieje mnie na razie interesują w minimalnym zakresie (w tym zakresie czas zabiera mi warhammer bitewny), chodzi raczej o casualowe pogranie przy browarku (przy czym casualowo nie znaczy słabymi taliami). A jeśli chwyci to się w przyszłości zobaczy.
2. A jeśli można pograć, to gdzie? Zauważyłem, że w sklepach (Blue City za daleko, najbliżej mam chyba Wargamer), ale trochę niezręcznie grać mi tam wychodząc z założenia że na razie nic się w nich nie kupi. Co poza tym? ? Paradox? Coś innego?
Witam wszystkich,Zainteresowałem się ostatnio Legendą, stąd też kilka kwestii które chciałbym skonsultować:1. Z założenia ma to być na razie hobby nr2, dlatego nie chcę w L5R ładować od razu jakichś wielkich ilości kasy i talię najchętniej złożyłbym z kart z poprzednich edycji (Celestialowy arc zapewne), które jak zauważyłem ostro tracą na wartości w porównaniu do bieżącej edycji. Pytanie czy znajdą się chętni do pogrania w takim wypadku (na zasady EE oczywiście)? Turnieje mnie na razie interesują w minimalnym zakresie (w tym zakresie czas zabiera mi warhammer bitewny), chodzi raczej o casualowe pogranie przy browarku (przy czym casualowo nie znaczy słabymi taliami). A jeśli chwyci to się w przyszłości zobaczy.