Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ktoś się dziś wybiera do Graala?
Przed Bydzią to raczej constructa trza by ostatecznie sprawdzić
czyżby scena l5r ruszyła w warszawie ?
jak ostatnim razem miałem ochotę pograć (a raczej zacząć swoją przygodę z l5r) to było tylko kilku graczy którzy jeszcze coś próbowali działać, ale z racji braku sklepów które miały w swojej ofercie karty był straszny zastój
aktualnie przybywa trochę świeżych graczy ? czy to pobudka starych wyjadaczy którzy z racji wyjścia nowych edycji postanowili wrócić na stoły ?
zastanawiam się czy starter z EE wystarczy aby pograć w waszym gronie i nauczyć się zasad czy jednak trzeba od razu inwestować grubą kasę aby nadgonić wszystkich i grać mniej więcej na jednym poziomie ( pomijając praktykę )
to jeszcze dwie kwestie, w czwartek będzie jakaś ekipa na wilczej ?
i druga jaki klan jest najczęściej spotykany na warszawskich stołach a jaki najrzadziej?
Polecam wejść na stronę Zapaśnika z liczbami i cyferkami, tam jest większość graczy w Warszawie jak również czym ostatnio grali na turnieju i będziesz wiedział co kto ma.
dzięki piękne, jak tak spoglądam to turniejowo mniej więcej wyrównane towarzystwo występują duble bo gdzieś się muszą pojawiać, ale nie ma jakiejś wielkiej dominacji na konkretny klan z tego co widzę.
sam prawdopodobnie zagram Feniksem aczkolwiek myślę jeszcze trochę nad Żurawiem i Krabem, im więcej czytam tym większy mętlik mam w głowie
Z tego co czytam, w czwartek będzie trochę ludzi w Wargamerze... też się wybieram wstępnie