Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
To aby jutro nie ganiac po wargammerze, kto był by tak miły aby odebrał/zakupił dla mnie starter krabow (zafoliowany) na Bydgoskim evencie od użytkownika mirumo ? Przekazał bym jutro pieniążki. Oczywiście przy odbiorze zapraszam na piwo za pomoc
Pisze z autobusu wiec:-)Nowy kolego od krabow, bede w czwartek ze swoimi krabami na Yasukich, mam ich tylko dlatego ze yasuki naleza do klanu crane'a:-D jak bedziesz zainteresowany to moge ci pokazac jak to dziala, potem sam zdecydujesz czy wolisz grac naporem czy czyms innym:-)
Oj tam Hitomi przesadza od razu gwalty mu w glowie:-)Zacznijmy od drobnych morderstw ewentualnie zamachy stanu, jakie tam gwalty:-)
wielkie dzięki Hitomi Monroouke, co do C i U to może być problem gdyż nie mam zielonego pojęcia jak składać talię, grzebię na forum Krabów ale coś średnio mi idzie ;/ zbyt dużo skrótów i nie mogę się przegryźć przez tematy aby odnaleźć jakiś deck na Siege Warfare, pomijając fakt że nie mam pojęcia jak zastąpić karty z FL Matsushiro co do zobaczenia Yasukich to bardzo chętnie gdyż najprawdopodobniej jak już się ogram z l5r będę próbował złożyć jakiegoś kontrola
Było wcześniej powiedzieć, to podrzuciłbym do Bydzi i Hitomi by ci wziął...