Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
- nie przepadam za piciem w trakcie gry (kompletnie nie sprzyja to koncentracji)
Cytat: Ledóch w 2013-05-23, 11:51- nie przepadam za piciem w trakcie gry (kompletnie nie sprzyja to koncentracji)jak zawsze mój kij w mrowisko Tara jak wy wychowujecie nowych graczy picie piwa wzmaga koncentracje mogę to powiedzieć na podstawie wieloletnich doświadczeń i pozwala ja dostrzeganie nie konwencjonalnych zagrań
Też bez przesady. Były sklep, stoły itp itd i ilu tych nowych graczy przybyło?
To nie są nowi ludzie. Ja Adam i kogo tam wymieniłeś grali od początku edycji.
To czy grałeś w CE czy kiedy tam to nic nie znaczy bo gra sie zmienia co edycje. Nowi są gracze którzy przychodzą w trakcie edycji i zostają.
Ile osób przybyło po wyjściu TSE/SOD/TA? To są kolejne przerwy czasowe gdzie może przybyło scenie ze 2 graczy. Biorąc pod uwagę że parę osób odpadło od początku EE liczebność sceny pozostała mniej więcej niezmieniona.
Tara jak wy wychowujecie nowych graczy
picie piwa wzmaga koncentracje
Cytat: Walec w 2013-05-23, 12:52picie piwa wzmaga koncentracje Latanie do kibla co 20 minut raczej koncentracji nie sprzyja
Jako, że zaczynamy mieć problem z miejscem pojawia się pytanie: co z sobotą? Organizujemy coś czy na razie mamy stan lekkiego zawieszenia?
Natomiast trzeba pomyśleć o jakimś turnieju, bo już nieco czasu minęło...