Autor Wątek: Dlaczego?  (Przeczytany 1177 razy)

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
Dlaczego?
« dnia: 2008-08-13, 23:27 »
Dlaczego skasowano boczną kolumnę na stronie głównej?

Chciałbym zauważyc że bardzo pomocne wg mnie było wyświetlanie tam najnowszych postów, jeśli to mozliwe apelowałbym o przywrócenie tego modułu

Wilczy

• Crane Clan
  • Personality
  • *
  • You have activated my Trap Card
    • ShadowForum
Odp: Dlaczego?
« Odpowiedź #1 dnia: 2008-08-13, 23:59 »
Też mnie zaniepokoił jej brak, właśnie głównie ze względu na najnowsze posty, co dawało szybszy dostęp do nowości forumowych.

krzemian

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
    • www.uwolnij-orki.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 2008-08-14, 00:38 »
Chlopaki Dlaczemu.......Dlaczemu  :'( :'(
« Ostatnia zmiana: 2008-08-14, 02:13 by krzemian »

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #3 dnia: 2008-08-14, 00:43 »
błąd skryptu.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2008-08-14, 12:51 »
błąd skryptu.

To jest właśnie ujęcie piękna w najprostszej formie

nie wiem czy zauważyliscie wartość wypowiedzi sejmitara?

tylko 2 słowa i znak interkunkcyjny, a w sposób jak najbardzie dyplomatyczny i  następuje jasny transfer przekazu

odpowiedź na moje pytanie : jest

winnych osobowych : brak

wartoscmerytoryczna : wysoka

ilośćsłów : minimalna

można by rzec odpowiedź idealna :) 

pinokyo

• Dragon Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • All your base are belong to us
« Odpowiedź #5 dnia: 2008-08-14, 14:53 »
o, faktycznie jest cos takiego jak strona glowna :o
Ty mylisz, ze jestes Ben Affleck?

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2008-08-14, 16:16 »
nalezy siew tym miejscu sprostowanie ponieważ wystąpiło pewne niezrozumienie, przynajmnie ja zostałem źle zrozumiany przez przynajmniej 1 osobę

mój post odnośnie "odpowiedzi idealnej" nie został napisany złośniliwe ani nie próbował nikogo ośmieszyć

jesli myśleliscie ze tak jest mówie głosno i wyraźnie "NIE"

zamiarem mojej wypowiedzi było zwrócenie uwagi na fakt że w środowisku internetowym użytkownicy (tak ich nazwałem) starajac się pisaćjak najbardziej skrótowo i oszczednie w słowach tworzą cześto jakies dziwne hybrydy co ma miejsce zresztai na tym forum, ogólnie mi to nie przeszkadza z tej prostej przyczyny że 90% skrótów po prostu nie rozumiem i jakoś mi z tym nie jest szczególnie źle

Natomiast post Sejmitara naprawde mnie ujał swą prostotą a jednocześnie bogactwem przekazu, dlaczego? patrz punkty w moim poście powyżej

prosze nie ruszaćtopora wojennego jestem człowiekiem pokoju poza tym mamy igrzyska

krzemian

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
    • www.uwolnij-orki.pl
« Odpowiedź #7 dnia: 2008-08-14, 20:06 »

tylko 2 słowa i znak interkunkcyjny, a w sposób jak najbardzie dyplomatyczny i  następuje jasny transfer przekazu

można by rzec odpowiedź idealna Uśmiech

nalezy siew tym miejscu sprostowanie ponieważ wystąpiło pewne niezrozumienie, przynajmnie ja zostałem źle zrozumiany przez przynajmniej 1 osobę

mój post odnośnie "odpowiedzi idealnej" nie został napisany złośniliwe ani nie próbował nikogo ośmieszyć

zamiarem mojej wypowiedzi było zwrócenie uwagi na fakt że w środowisku internetowym użytkownicy (tak ich nazwałem) starajac się pisaćjak najbardziej skrótowo i oszczednie w słowach tworzą cześto jakies dziwne hybrydy co ma miejsce zresztai na tym forum, ogólnie mi to nie przeszkadza z tej prostej przyczyny że 90% skrótów po prostu nie rozumiem i jakoś mi z tym nie jest szczególnie źle

Natomiast post Sejmitara naprawde mnie ujał swą prostotą a jednocześnie bogactwem przekazu, dlaczego? patrz punkty w moim poście powyżej

prosze nie ruszaćtopora wojennego jestem człowiekiem pokoju poza tym mamy igrzyska

ej Rejwen mocno sie spaliles ?? czy na spidzie jedziesz ??  ;D ;D

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
« Odpowiedź #8 dnia: 2008-08-14, 20:12 »

można by rzec odpowiedź idealna Uśmiech

ej Rejwen mocno sie spaliles ?? czy na spidzie jedziesz ??  ;D ;D

Krzemian, prosisz się o następną odpowiedź w stylu tych ppowyżej?
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member

Wilczy

• Crane Clan
  • Personality
  • *
  • You have activated my Trap Card
    • ShadowForum
« Odpowiedź #9 dnia: 2008-08-14, 23:44 »
Ja powiem tak:

Raven, cokolwiek pijesz, palisz, wąchasz - rzuć to.

PS. (Wcierać nadal możesz)

Miki

• Scorpion Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 2008-08-15, 01:41 »
A ja mysle ze to co Raven wciąga/pali itd... to jego sprawa i jesli mu dobrze to niech robi co chce ;P

Ps. podziel sie co to takiego tez bym sprobowal :D

Monk

• Crab Clan
  • Personality
  • *
  • The Sexorcist
« Odpowiedź #11 dnia: 2008-08-15, 06:04 »
No, ale Sejmitar czasem na serio jak coś odpowie to tak jakby wierszówkę mu potrącali za każdą napisaną literę i ja też mam problemy z ogarnięciem o co mu chodzi często. Odpowiednikiem takich postów jest mamrotanie pod nosem - przekaz zanika gdzieś pomiędzy nadawcą, a adresatem, więc sens wysyłania komunikatu stoi pod znakiem zapytania.

Tym bardziej, że dochodzi do sytuacji, gdy adresat takowej czuje się jak ostatnia sierota, nie wiedząc co z tym fantem dalej począć, bo przecież jakoś poukładać do kupy tego nie sposób, przez co wnioski można wyciągnąć przeciwne do tych intencji, które kierowały nadawcą.

Oczywiście brak czasu itd + przypuszczenie kierowania się złymi intencjami ze strony Ravena czy już teraz i mojej, to będzie wynik, który jednak musimy spróbować podźwignąć na barki, by ci co przyjdą po nas mogli coś zrozumieć.

;) ;D

Moje używki, po któych piszę ten post; trzy piwa Lech. Mógłbym też napisać przy jakiej muzie, ale idę o zakład, że nikt nie będzie kojarzył, więc "poniechuje". ;)

Ps. Czytająć w przyszłosci, za sprawą muchy pływającej na dnie kufla widzę również iż temat zostanie niechybnie zamknięty.
« Ostatnia zmiana: 2008-08-15, 06:08 by Monk »

Twoja stara liczy Koku w AEG'u.

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
« Odpowiedź #12 dnia: 2008-08-15, 09:57 »
mam pytanie, po co pierd**** takie głupoty?
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #13 dnia: 2008-08-15, 11:11 »
Jak wszyscy to wszyscy :)
---------------------------
pierd****

Wygwiazdkowane przeklenstwo nie przestaje byc przeklenstwem, jezeli chcesz uzyc przeklesntwa to po co je gwiazdkujesz? Raczej wszyscy to przeklenstwo zrozumieja, a ty przez wlozenie gwiazdek w rozne miejsce bardziej kulturalny sie nie stajesz ;) wiec jak juz pisac to poprawnie:

czy nie jakis pierd + 4x * tylko pierdolić
nie kur** tylko <słowo na k> <-- tutaj niestety dziala obrona forum.... tak wiec zastsowanie dobrej, starej kurwy(<-- tutaj znow to slowo) nie wchodzi w gre :)
i tak dalej...

tak samo uzywanei skrotow FU, STFU to tez przeklenstwa... ze ladniej wyglada? dla niektorych <słowo na k> tez ladniej wyglada niz zwykla, pospolita <słowo na k>. Ot przeklenstwo to przeklenstwo, w jakiej formie je napiszesz nie ma znaczenia :)

P.S : Tak temat raczej pojdzie do zamkniecia :)
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #14 dnia: 2008-08-15, 11:38 »
No, ale Sejmitar czasem na serio jak coś odpowie to tak jakby wierszówkę mu potrącali za każdą napisaną literę i ja też mam problemy z ogarnięciem o co mu chodzi często...

Nie mówię że nie. Szkoda tylko, że wówczas zamiast napisać  'hej, nie rozumiem' / 'co to miało znaczyć' idzie się napić, zjeść, wypalić, wciągnąć czy wetrzeć.

Ale jest pozytywny aspekt dyskusji ... ponieważ ja jestem (ideowo) za odplugawieniem języka polskiego i drażnią mnie kurwy jako przecinki (zwłaszcza moje, ale staram się), od dzisiaj możemy używać stwierdzeniea 'nie wcieraj' jako zamiennika do innych bardziej nieprzyjemnych stwierdzeń :)
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #15 dnia: 2008-08-21, 22:52 »
Z innej beczki - czemu THW nie ma jeszcze swojego działu? Są już preview; http://www.l5r.com/products/the-heavens-will-previews/