Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
błąd skryptu.
To jest właśnie ujęcie piękna w najprostszej formienie wiem czy zauważyliscie wartość wypowiedzi sejmitara?tylko 2 słowa i znak interkunkcyjny, a w sposób jak najbardzie dyplomatyczny i następuje jasny transfer przekazuodpowiedź na moje pytanie : jestwinnych osobowych : brakwartoscmerytoryczna : wysokailośćsłów : minimalnamożna by rzec odpowiedź idealna Uśmiech nalezy siew tym miejscu sprostowanie ponieważ wystąpiło pewne niezrozumienie, przynajmnie ja zostałem źle zrozumiany przez przynajmniej 1 osobęmój post odnośnie "odpowiedzi idealnej" nie został napisany złośniliwe ani nie próbował nikogo ośmieszyćjesli myśleliscie ze tak jest mówie głosno i wyraźnie "NIE"zamiarem mojej wypowiedzi było zwrócenie uwagi na fakt że w środowisku internetowym użytkownicy (tak ich nazwałem) starajac się pisaćjak najbardziej skrótowo i oszczednie w słowach tworzą cześto jakies dziwne hybrydy co ma miejsce zresztai na tym forum, ogólnie mi to nie przeszkadza z tej prostej przyczyny że 90% skrótów po prostu nie rozumiem i jakoś mi z tym nie jest szczególnie źleNatomiast post Sejmitara naprawde mnie ujał swą prostotą a jednocześnie bogactwem przekazu, dlaczego? patrz punkty w moim poście powyżejprosze nie ruszaćtopora wojennego jestem człowiekiem pokoju poza tym mamy igrzyska
Cytat: Raven w 2008-08-14, 16:16To jest właśnie ujęcie piękna w najprostszej formienie wiem czy zauważyliscie wartość wypowiedzi sejmitara?tylko 2 słowa i znak interkunkcyjny, a w sposób jak najbardzie dyplomatyczny i następuje jasny transfer przekazuodpowiedź na moje pytanie : jestwinnych osobowych : brakwartoscmerytoryczna : wysokailośćsłów : minimalnamożna by rzec odpowiedź idealna Uśmiech nalezy siew tym miejscu sprostowanie ponieważ wystąpiło pewne niezrozumienie, przynajmnie ja zostałem źle zrozumiany przez przynajmniej 1 osobęmój post odnośnie "odpowiedzi idealnej" nie został napisany złośniliwe ani nie próbował nikogo ośmieszyćjesli myśleliscie ze tak jest mówie głosno i wyraźnie "NIE"zamiarem mojej wypowiedzi było zwrócenie uwagi na fakt że w środowisku internetowym użytkownicy (tak ich nazwałem) starajac się pisaćjak najbardziej skrótowo i oszczednie w słowach tworzą cześto jakies dziwne hybrydy co ma miejsce zresztai na tym forum, ogólnie mi to nie przeszkadza z tej prostej przyczyny że 90% skrótów po prostu nie rozumiem i jakoś mi z tym nie jest szczególnie źleNatomiast post Sejmitara naprawde mnie ujał swą prostotą a jednocześnie bogactwem przekazu, dlaczego? patrz punkty w moim poście powyżejprosze nie ruszaćtopora wojennego jestem człowiekiem pokoju poza tym mamy igrzyskaej Rejwen mocno sie spaliles ?? czy na spidzie jedziesz ??
pierd****
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
No, ale Sejmitar czasem na serio jak coś odpowie to tak jakby wierszówkę mu potrącali za każdą napisaną literę i ja też mam problemy z ogarnięciem o co mu chodzi często...