Autor Wątek: Granie: Kraków  (Przeczytany 248622 razy)

bigrat

• Ronin
  • toolbox Personality
  • *
Odp: Granie: Kraków
« Odpowiedź #960 dnia: 2017-09-25, 19:26 »
Proponuje spotkania w czwartki, trzeba by sprawdzić jak jest z miejscem wtedy w Hexie ( ;) do Udaya). We wtorki co 2 tygodnie jest aGotowanie, więc poniedziałek i środa są trochę miękkie, piątki też pewnie dla niektórych są niemożliwe do przeskoczenia. Jak coś to pierwszą zbiórkę proponuję na 12.10 (05.10 jest premiera a jak podejrzewam większość preferiti wersję nie-narodową to do tego czasu zdąży dojść do zainteresowanych co by nie grać proksami. Baczność! Spocznij! Ku.wa raz, dwa, trzy...

uday

• blank Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #961 dnia: 2017-09-25, 21:53 »
We wtorki zamiennie są AGOT I SW:D. Z tego co kojarzę to w czwartki są często jakieś testy gier, ale powinno być miejsce. Repek kiedyś mówił że z jego perspektywy najlepsze by były poniedziałki.
Ale to generalnie niech się Kulisty wypowie. Spróbuję go ściągnąć.

szKRABig

• Crab Clan
  • experienced Personality
  • *
« Odpowiedź #962 dnia: 2017-09-25, 22:59 »
mnie też najbardziej pasowałby poniedziałek, czwartek mam zajęty póki co, zwolni się dopiero w grudniu.
Granie w Hexie też może być

UDAY
ktoś z Agota planuje też grać? Mają namiary na to konto czy lepiej napisać na sztabie?

Kulisty

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #963 dnia: 2017-09-26, 01:39 »
Witajcie :)
Jeśli chodzi o granie w L5K to wydaje mi się, że poniedziałek lub środa może wejść w grę, bo wtorki są zarezerwowane dla GoTa i SWD, więc kolejna gra w terminie nie ma sensu.

Ponadto rozmawiam z Galaktą czy nie będą mieć jakiś demo decków, które zaprezentujemy podczas jednego z eventów :)

neishin

• blank Personality
  • Zdrajca
« Odpowiedź #964 dnia: 2017-09-26, 16:09 »
Dla mnie najlepiej poniedziałki.
When I'm good - I'm good.
When I'm bad - I'm even better.

CuddleBunny

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #965 dnia: 2017-09-26, 16:34 »
Dla mnie może być poniedziałek, nie problem, ja myślę. Ale środa wtorek lub czwartek byliby idealny.
Ja będę jechać  do warszawy w 07/10 dla ten turniej.

https://www.facebook.com/events/116738305685568/

In English just so that if I messed up my use of Polish, my actual meaning is communicated somehow:

For me Monday would be ok, no problem, I think. But Wednesday Tuesday or Thursday would be perfect for me. (That said, my schedule is somewhat subject to change.)
Also, I will be going to Warsaw on October 7 for the launch tournament by Panda Post gaming. (...mostly because from the shops I contacted, they're one of the few who are certain they will have English copies of the core set)

Kuni Jinoku

• Crab Clan
  • inexperienced Personality
  • *
« Odpowiedź #966 dnia: 2017-10-05, 23:30 »
hello, ( kurna, 9 lat na forum nie bylem)
z Hexa prosili żeby przekazać - maja launch kita i chcą jakoś wykorzystać. widziałem ze w te sobotę robią jakaś promocje i naukę gry, ale co do launch eventu to zależy czy będą chętni. odsyłam do wątku na fejsie w grupie https://www.facebook.com/groups/L5RLCGPL/
crab clan courtier

CuddleBunny

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #967 dnia: 2017-10-06, 01:01 »
I wish I had known earlier that Hex would do a launch event. As I mentioned above, I'm going to Warsaw for the pandapostgaming event. I'll definitely be at Hex for future events though.

dashi

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #968 dnia: 2017-10-08, 17:55 »
Witam!
Jako że to mój pierwszy post na tym forum -Witam! dla tych co nie znam i hejka dla reszty.

Z tego co widzę klaruje się chyba poniedziałek jako dzień do grania -w zasadzie pasowałby i mi a prawdopodobnie również dołączyłby kolejny player-Wołos tak że przynajmniej jeden z Vetowców inwigilowałby środowisko 8) wtorki, czwartki, piątki na razie dla mnie out -no chyba że z czasem wskoczymy na "Strych" w miejsce kostkowców którym frekwencja spada a którzy w sporej części okazali zainteresowanie -wtedy czwartek chwilowo dla mnie kostkowy chętnie zamieniłbym na L5R. ale to jeszcze z czasem się ułoży.

na razie czekam na rozwój wypadków i dozbrojenie się towarzystwa w kartoniki:)
pozdrawiam
dashi

p.s. opcja weryfikacji każdego posta jest tylko dla nowo założonych kont i z czasem zanika?
"Let me put it another way."

bigrat

• Ronin
  • toolbox Personality
  • *
Odp: Ścieżka Bambusa Krok Pierwszy 07.10.2017 Warszawa LCG
« Odpowiedź #969 dnia: 2017-10-08, 18:10 »
Witamy!
Z tego co pytałem jak wstąpiłem do Hexa w sobotę, to rozpatrywana jest jeszcze środa (dla mnie nawet gorzej niż poniedziałek). Sytuacja pewnie się nieco wyklaruje jak ludziska w tygodniu dostaną wersję ANG, zrobi się pewnie spotkanie zapoznawcze i ustali co i jak.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #970 dnia: 2017-10-08, 19:03 »
p.s. opcja weryfikacji każdego posta jest tylko dla nowo założonych kont i z czasem zanika?

Pięć postów i hulaj dusza.
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

dashi

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #971 dnia: 2017-10-08, 19:30 »
o my god!
Kempy dopiero teraz zwróciłem uwagę na twojego avatara  :D :D :D swego czasu grając w CCG-a miałem prywatne zboczenie i zbierałem ringi wszelkiego rodzaju -nie było łatwo szczególnie z tymi ze starszych edycji ale przed twoim voidem "klękam" :) :) :)

Jushirou

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #972 dnia: 2017-10-08, 20:57 »
Doszły do mnie kartoniki ENG także można grać :D Mi pasuje każdy dzień oprócz piątku :)

Kuni Jinoku

• Crab Clan
  • inexperienced Personality
  • *
« Odpowiedź #973 dnia: 2017-10-09, 00:05 »
Nie widze odzewu co do launch eventu, nikt nie chce promkow? czy jak hex zrobi to sie i tak wpadnie?
Ktos chce grac jutro, skoro poniedzialek?
crab clan courtier

neishin

• blank Personality
  • Zdrajca
« Odpowiedź #974 dnia: 2017-10-09, 10:01 »
Ja na promki zawsze chętnie!

Dashi - jak to jeden vetowiec! Będziesz Indywidualny Mistrz Polski, Parowy Mistrz Polski i Drużynowy Mistrz Polski! Drżyjcie narody :D

Co do dnia to jeszcze nie wiem, pewnie się jakoś dostosuje.

dashi

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #975 dnia: 2017-10-09, 15:41 »
(...)
Dashi - jak to jeden vetowiec! Będziesz Indywidualny Mistrz Polski, Parowy Mistrz Polski i Drużynowy Mistrz Polski! Drżyjcie narody :D
(...)

co prawda chodziło mi bardziej o firmę niż karciankę ale w przypadku niektórych to to samo:):):)

Kulisty

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #976 dnia: 2017-10-10, 03:30 »
Hej :)
Już po paru rozgrywkach, więc się wypowiem :D
Mamy grupę na fb, gdzie umawiamy się na granie: https://www.facebook.com/groups/143315513073439/

Co do Kita, pewnie będzie w poniedziałek, wejście koło 20zł od osoby i jest on przygotowany na 12 osób.
Jak coś to chętnie zapraszam w imieniu Hexa :)

neishin

• blank Personality
  • Zdrajca
« Odpowiedź #977 dnia: 2017-10-10, 11:34 »
Zrobisz eventa na fejsie?

Klepek

• temptation Personality
« Odpowiedź #978 dnia: 2017-10-10, 22:34 »
W przyszły poniedziałek może być kiepsko z czasem, ale postaram się dotrzeć.
Piszcie tutaj też o graniu/turniejach.
Nie każdy ma facebook-a.

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

aryss

• boxable Personality
  • Samurai
« Odpowiedź #979 dnia: 2017-10-11, 11:23 »
Z tego co widzę klaruje się chyba poniedziałek jako dzień do grania -w zasadzie pasowałby i mi a prawdopodobnie również dołączyłby kolejny player-Wołos tak że przynajmniej jeden z Vetowców inwigilowałby środowisko 8) wtorki, czwartki, piątki na razie dla mnie out -no chyba że z czasem wskoczymy na "Strych" w miejsce kostkowców którym frekwencja spada a którzy w sporej części okazali zainteresowanie -wtedy czwartek chwilowo dla mnie kostkowy chętnie zamieniłbym na L5R. ale to jeszcze z czasem się ułoży.
Ty juz tak czwartkow kostkowych nie skreslaj :P
Ale tak na serio, to spokojnie mozna robic na zmiane co 2 tyg, L5R/Kosti, Strych ma jedna glowna zalete nad hexem, duuuzo wiecej miejsca i spokoj. A z tego co widze to do do przestawaiania karcioch z animcami potrzebowac bedziemy conajmniej tyle przestrzeni co do CQ.