Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Wiec macie szanse na Szoguna, Unixy będą pierwsze w militarce w 7 legu a scorpion musi być co najwyżej 4 i lajon co najwyżej 3 i Szogun wasz
taaa budowanie napięcia, niezły dowcip bo to wielka tajemnica kto dostanie kanclerza... pfiiiwogole nie macie wrazenia ze to jeden wielki przekret z tymi wynikami ze sklepow? tak naprawde moga sobie zmanipulowac jak im sie podoba, nie da sie w zaden sposob tego sprawdzic...
tia wiemy, że Twój klan Cię zobowiązuje do szerzenia takich opini, wrazie jakbyście przegrali pozdroip
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
przecież wyniki są już znane już od 3 leg'ów . przynajmniej te istotne.
Self-Appointed Prophet of Doom na tronie?
nie ?? ale przecież każdy zna ilość punktów itd
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2008-11-16, 00:24nie ?? ale przecież każdy zna ilość punktów itd ilosc pkt jest znana. wiadomo ktory klan ma szanse na wylecenie a ktory na jakas posade. Nie wiem czy bylo to wiadome od 3 legu, ale bylo wiadomo w co jakie klany celuja, robiac wszystko co w ich mocy zeby ten cel osiagnac.Wiec co? Tak bedzie? Cesarz ScorpionSpirit DragonPolitics ScorpionMilitary Scorpion/Lew/UnicornKnowledge SpiderEconomy MantisLeci Dragon
Cytat: horror w 2008-11-16, 09:26Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2008-11-16, 00:24nie ?? ale przecież każdy zna ilość punktów itd ilosc pkt jest znana. wiadomo ktory klan ma szanse na wylecenie a ktory na jakas posade. Nie wiem czy bylo to wiadome od 3 legu, ale bylo wiadomo w co jakie klany celuja, robiac wszystko co w ich mocy zeby ten cel osiagnac.Wiec co? Tak bedzie? Cesarz ScorpionSpirit DragonPolitics ScorpionMilitary Scorpion/Lew/UnicornKnowledge SpiderEconomy MantisLeci Dragonprzed finałem w LA scorpion wyprzedzał dragona tylko o 20 punktów na finałach dragon chyba zabrał 39 punktów a scorp żadnego więc narazie przed informacjami ze sklepów leci spider:)
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
I czy fakt, że Krab niczego nie wygrał oznacza, ze to kiepski klan? =)