Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
jak juz musze to bede ale jak mi cos wypadnie to nie bedea wogole to nie wiem kiedy to?
Cytat: orzeł w 2009-01-29, 11:28jak juz musze to bede ale jak mi cos wypadnie to nie bedea wogole to nie wiem kiedy to?To może kliknij na startowej stronie ccg.net.pl link "Potrzebne informacje/All information you need", na który wskazuje pogrubiony napis "Kliknij", znajdujący się pod gigantycznym znaczkiem koteja. Mam niejasne przeczucie, że to może pomóc. Względnie, chociaż ta wersja jest dla Ciebie chyba za łatwa, bo, jak widać, z niej nie skorzystałeś, spójrz na pierwszą linijkę tekstu pod samym znaczkiem.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Newsflash update : to ma być Kotei Kit ?! Le żenada. Dobrze że boxy są z z GotE...
Nie robię sobie jaj, firma zażądała X kasy za shipping a przesyłki przysłała za X/2, jak takie numery robią to nic mni enie zdziwi.
Cytat: sejmitar w 2009-01-29, 13:35Nie robię sobie jaj, firma zażądała X kasy za shipping a przesyłki przysłała za X/2, jak takie numery robią to nic mni enie zdziwi. Moze w tym tez jest clo lub inne koszty? Raczej takich jaj by nie robili by zarabiac na wysylce....
Pozatym Sejmi nic nie zacheca do robienia przedpłaty w poprzednim roku dostaliśmy za to jajka niespodzianki pomysł niezły ale wiesz co poco mam wcześniej wpłacać.
Sephirion - nie wiem jakim cudem nie dostałeś jajka niespodzianki, przepraszam... Szkoda, że dowiedziałem siętym dopiero teraz, tak nadrobiłbym jakoś wcześniej...Opłata : nic nie trzeba płacić wcześniej, ale pre-rejestracja jest kompletna z przedpłatą. Jeżeli okaże się (w co baaaardzo wątpię) że frekwencja przebije dach - pierwszeństwo w uczestnictwie będą mieli ci którzy się prerejestrują... I to właściwie jest jedyny 'bonus' preregistera.