Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Horror w pip daleko, trudno zrobic zeby bylo dalej ale łatwo dojechać w razie czego a ty chcesz na stacji Poznań Starołeka wysiadać? masz tam cos do zalatwienia rozumiem?edit:wroc ty nie masz mozliwosci tam wysiadania o co chodzi z ta ulica orlat?
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
nie chce mi sie patrzec to pytam- placi sie za rejestracje czy mozna sie tylko wpisac pzdr
Są już wyniki pierwszych dwóch miejsc:1. Lukas Voglsang (Phoenix Enlightment) 2. Bartek Chobrak (Unicorn Blitz) EDIT: Jestem arcy ciekaw tego feniksowego decku: działający enlightment i do tego pokonujący biltza Feroz może jest jeszcze nadziej dla twoje talii .
Cytat: AzBest w 2009-04-05, 21:15Są już wyniki pierwszych dwóch miejsc:1. Lukas Voglsang (Phoenix Enlightment) 2. Bartek Chobrak (Unicorn Blitz) EDIT: Jestem arcy ciekaw tego feniksowego decku: działający enlightment i do tego pokonujący biltza Feroz może jest jeszcze nadziej dla twoje talii .Ja grałem przeciwko działającemu Enlightmentowi koniowemu, więc feniks tym bardziej może.Gratki Jabbas
Feroz może jest jeszcze nadziej dla twoje talii .