Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
najgorsze najprawdopodobniej bedzie to, ze jego nie bedzie mozna zabic... co z tego ze mi jednego zabierze a potem sprzatnie... trudno sie mowi. ale to ze bedzei mi to robil co bitwe to juz wiekszy problem.... ja tam nie wiem... duelowac go sie nie da, wylaczyc zdolnosci nie ma jak, bedzie klopocik.
ale zawsze jest sposob- mozna zaczac grac spiderem- jak nie mozesz kogos pokonac, to sie do niego przylacz
@flint- oniacz z DaKa jest o tyle slaby, za pozwala przeciwnikowi potem dupnac cos twojego... ja nie wiem jak Ty, ale ja bym tego nie chcial (no chyba ze wyjdziesz nim na solowke, ale to sie nie zawsze tak da zrobic)
Cytat: quas w 2009-05-07, 15:30teraz powinienes jeszcze udowodnic ze lwy maja najlepszych shugasow. Jak sie z tym uporasz to pozostaje juz prawdziwe wyzwanie- "Uzasadnij dlaczego Lwy maja najlepszych ninjow"Lwy mają naprawdę fajnych szugasów.
teraz powinienes jeszcze udowodnic ze lwy maja najlepszych shugasow. Jak sie z tym uporasz to pozostaje juz prawdziwe wyzwanie- "Uzasadnij dlaczego Lwy maja najlepszych ninjow"
Cytat: quas w 2009-05-07, 15:30to musialoby byc solidne obnizeniesrednio ma sie 3/4 Chi...Daigotsu ma 6. Najprosciej bedzie go jakos kiwnac albo kulturalnie wyslac spowrotem do domciu.8 silki tez robi swojeno tak aż o 2-3 chi czy to jest jakieś duże?
to musialoby byc solidne obnizeniesrednio ma sie 3/4 Chi...Daigotsu ma 6. Najprosciej bedzie go jakos kiwnac albo kulturalnie wyslac spowrotem do domciu.8 silki tez robi swoje
Cytat: Breaker w 2009-05-07, 16:58najgorsze najprawdopodobniej bedzie to, ze jego nie bedzie mozna zabic... co z tego ze mi jednego zabierze a potem sprzatnie... trudno sie mowi. ale to ze bedzei mi to robil co bitwe to juz wiekszy problem.... ja tam nie wiem... duelowac go sie nie da, wylaczyc zdolnosci nie ma jak, bedzie klopocik.Daj mu Poison Tokena zią.Cytat: Breaker w 2009-05-07, 16:58ale zawsze jest sposob- mozna zaczac grac spiderem- jak nie mozesz kogos pokonac, to sie do niego przylacz Albo daj mu Poison Tokena.Cytat: Breaker w 2009-05-07, 16:58@flint- oniacz z DaKa jest o tyle slaby, za pozwala przeciwnikowi potem dupnac cos twojego... ja nie wiem jak Ty, ale ja bym tego nie chcial (no chyba ze wyjdziesz nim na solowke, ale to sie nie zawsze tak da zrobic)Spoko. Poison Token i już nie kozaczy.
sejmitar teraz powinienes jeszcze udowodnic ze lwy maja najlepszych shugasow. Jak sie z tym uporasz to pozostaje juz prawdziwe wyzwanie- "Uzasadnij dlaczego Lwy maja najlepszych ninjow"
It has come to our attention that Death at Koten preorders have not all arrived. We are changing the date that Death at Koten becomes legal outside North America to June 1st.Outside North America promos that become legal with DaK will also be moved to June 1st.