Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
zaraz, a co on właściwie robi? Dobiera karty? Ano właśnie
@jabbas- watpliwe, wiekszosc z tych keywordow bedzie raczej tylko i wylacznie jako odpalanie akcji. zreszta czemu niby commander mialby pakowac jeszcze dodatkowo armie tak po prostu, jezeli sa akcje ktore tak dzialaja...
mantisowe
Tak sobie pomyslalem, czy ty zmieniasz czasami plyte ?
to reszta takich tratów mogłaby również coś mieć, choćby nie ubber powernego...a co do akurat force bonusa i commandera: tak dla klimatu...skoro w armii na prowincji jest dowódca, to reszta dostaje ze szczęścia kociokwikui power rangers:)
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
@Self-Appointed Prophet of Doom- [jakiś nieistotny racjonalny argument] wiec prosze Cie nie marudz
Jabbas ja jestem calym sercem za Twoim pomyslem ale jak bardzo bys plakal gdyby Duelist wyzywal w Battle na duel za bow, a jako odmowa byloby odjechanie do domu i dishonor?
A ja proszę, żeby żadne dziecko nie było głodne. I o pokój na świecie. I o rakietowe rolki.
obecny RA jest calkeim sensowny, szczegolnie ze wiekszosc luda gra kompletnie bez attachy
@Self-Appointed Prophet of Doom- wiesz co, prosze Cie nie bluznij. mantis ma bardzo sensowny deck na duzych followerach z commanderami na czele (ma chyba najlepszcyh commanderow w ogole...) ktory zamiata bardzo ladnie, wiec prosze Cie nie marudz
ma chyba najlepszcyh commanderow w ogole..
Sensei 6/4 za 7 toż to prawie jak maseru , myśle ,że w skorpionie będzie łądnie śmigać ale czy w innych dekach zobaczy się