Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
kurna ja juz walcze ktorys miesiac o zmiane klanu na feniksa...
BTW, jak działają klanowe temptacje? Dostają je razem z Heraldem tylko osoby, które podały dany klan jako swój, tak? A ewentualnie inni miłośnicy karty muszą wypruwać portfel na ebayu?
Ale zajebisty rysunek
Cytat: PAKU w 2009-04-18, 00:09Ale zajebisty rysunek Albo za dużo grałem w Heroesa, albo widzę Black Knighta jak żywego. nasza wrażenie wielkie być pod. ;o
Albo za dużo grałem w Heroesa, albo widzę Black Knighta jak żywego
Cytat: Wilczy w 2009-04-18, 00:25Albo za dużo grałem w Heroesa, albo widzę Black Knighta jak żywegoto samo skojarzenie, dla mnie to tez jest black knight z heroesow, swoja droga art przesliczny. trzeba bedzie jednego sobie zdobyc do klaserka...
A nie za pozno w ogole ta temptacja?
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
CytujA nie za pozno w ogole ta temptacja?obie temptacje mantisa są mają początek storyline'a dla niech ,planowany na koniec 2010 , czyli skonczą się w 2011. to chyba nie za późno co.
Translation:Mantisowe temptacje są, AFAIK, wcześniejsze (znaczy były wygrane wcześniej niż Spiderowa), a planowane są na 2010-2011, więc Spajderowa pojawi się pewnie w okolicy Euro 2012