Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Brakowało mi w tej edycji ultra-corruptujących talii Pajęczych. Takich, które dawały by na lewo jakieś taintujące dzyndzle, kradły postacie, zmieniały im traity, modyfikowały akcje i wprowadzały ogólny zamęt na stole. Innymi słowy żeby były ZŁE (tm).
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
po co się nad tym zastanawiać i dyskutować w sumie bez większego sensu skoro aeg i tak ma Was/Nas w d....?
a propo srodowiska nawet w czasach broken khol wall /szczurów itd zaden klan nie miał prawie 50% win ratio . niedługo skończą sie uniksowe karty dla desing team'u .[nie mówiąc już że nie ma jak dodatek z 50% buffa dla 1 klanu].
ogólnie mam pytanie co do niektórych...po co się nad tym zastanawiać i dyskutować w sumie bez większego sensu skoro aeg i tak ma Was/Nas w d....?opinie ze powinni zrobic tak czy tak są bezcelowe
i a propos uszanowałem prośbię niektórych i wyłączyłem już CAPS LOCK
a wracając do tematu to sądzę że samurai edition nie jest zla ale jednak brakuje combo deckow jak chocby na diamondzie czy wogole w goldzie:Dtylko skoro gracze dla aeg nie maja znaczenia to chyba nie mozna sie spodziewac polepszenia klimatupozdrawiam
nie ma turboerek
Umm... Traveling Peddler, Unexpected Arrival, Unpredictable Strategy. Pierwsza i ostatnia z wymienionych kart wydaja mi sie must have w kazdej talii.
CytujUmm... Traveling Peddler, Unexpected Arrival, Unpredictable Strategy. Pierwsza i ostatnia z wymienionych kart wydaja mi sie must have w kazdej talii.mam nadzieję że żartujesz?
arrival jest mocno bezsensu, wejdzie tylko do talii tworzonych specjalnie pod to... no chyba ze wiekszosc militarek szcza goldem... ale jakos zauwazylem ze militarki wola dokladac followery i itemy ktore cos robia niz dodatkowa personalke w bitwie (strata tempa, strata akcji ktora w sumie nic nie robi, itd..) Arrival nie jest specjalny, racja. Ale mysle, ze gre zobaczy.
cóż widywałem już wielokrotnie jak arrival wygrywał gry
a strategy nie wiem, mnie sie osobiscie nie podoba, wole movement. a z harpoonow rzadko kiedy korzystalem wiec raczej ta karta mnie jakos specjalnie nie ruszy, ale wyprobuje na pewno
Cytuja strategy nie wiem, mnie sie osobiscie nie podoba, wole movement. a z harpoonow rzadko kiedy korzystalem wiec raczej ta karta mnie jakos specjalnie nie ruszy, ale wyprobuje na pewnoale własnie to nie ma nic w spółnego z harpoonem ta karta daje nie malze nie ograniczone mozliwości, nie ma praktycznie sytuacji gdzie ona lezy i nic nie robi jak to ma miejsce np z doomem, przydaje się w attaku w obronie na poczatku i pod koniec gry