Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
i jakos turbohiperprzewalone decki mnie nie bawia. jest dosyc slabo gdy powiesz "przeciwnikowi podeszlo i gra sie skonczyla nim ja zaczolem grac". nie tego oczekuje po karciankach
Cytuji jakos turbohiperprzewalone decki mnie nie bawia. jest dosyc slabo gdy powiesz "przeciwnikowi podeszlo i gra sie skonczyla nim ja zaczolem grac". nie tego oczekuje po karciankachi dlatego grasz klanem w ktorym takie akcje sa na porzadku dziennym?
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Akurat dlaczego? Koles wzial wymyslil przegieta talie i nia wszystkich rozjechal... wpadniecie na taki pomysl i ze to tak dziala bylo mega
Shirbone Tribe - super wymysl... A czy przypadkiem jak "wymyslal" ta talie nie byl w DT?
Cytat: Ertai w 2009-05-05, 13:16Akurat dlaczego? Koles wzial wymyslil przegieta talie i nia wszystkich rozjechal... wpadniecie na taki pomysl i ze to tak dziala bylo megaShirbone Tribe - super wymysl... A czy przypadkiem jak "wymyslal" ta talie nie byl w DT?