Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
za to miecz , będzie grany i to pewnie do końca , bo DT ma wizje żeby spidery były najbardziej pk klanem w CE . więc im głebiej w edycje tym powinien być lepszy .
no w defensie D. sie sprzatnie ewentualnie, a w ataku ?? bez sneaka kupe mozesz, cisniesz i w defie pierwsza akcja z D. przejmuje i dupa ...
(...) w obronie moze dostac z navala sneaka przeciwnika (...)
Cytat: quas w 2009-06-06, 22:22(...) w obronie moze dostac z navala sneaka przeciwnika (...)O co chodzi ? Czy ja dobrze rozumiem, że tam ktoś napisał że Sneak może zagrać obrońca żeby obronić się przed Navalem ? (urge ... not ... to ... laugh ...)
Mientusy pokazali. Jeżeli znajdziecie coś, do czego się można w Naizenie przyczepić to ja wysiadam.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Naizen jak dla mnie jest straszny. 8F, Naval, Niebezpieczny RA (Hirose z Seppunem leży Niezdecydowany) i to wszystko za 11G (OK, z dyshonorem za 13 i to mnie bardzo cieszy)? Darn!
Nie każdy champ ma navala.
Nie każdy champ na kawalerię.
[...]tak ale my zawsze jesteśmy drudzy[...]
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2009-06-09, 11:51[...]tak ale my zawsze jesteśmy drudzy[...]Ychm.
zaraz... shigatoshi jest tiktakiem ?