Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
majcher unixowy troszku odstaje .chen znosny...choc do poprzedniego clan championa duzo brakuje
Cytat: quas w 2009-05-27, 23:20majcher unixowy troszku odstaje .chen znosny...choc do poprzedniego clan championa duzo brakuje znośny no tak postać solująca prowincje w kawaleri znośna nie złe no i zabijajaca ot tak moim zdaniem i tak jest za silny sam trait cavalety już daje niesamowity dopał a to jeszcze jest comander (coraz ich wiecej w konikach) i żeby tego było mało to taktyk no tak słabiutko no a majcher jakby albo ktoś wystawił brońborze kogoś z kawalerią albo miałbyś zbołowaną postać po ataku to jeszcze un bow słabo bardzo słaboa tak btw co wam nie pasujew tym arcie mi się dużo bardziej podoba niż np domotai w jakiejś kospicznie dziwnej pozie i z tragiczną kreską Chen ma dobrego solidnego arta do którego ciężko się przyczepić bo i zaco nie ma heroicznej pozy czy co?
Przynajmniej tę prowincję którą soluje to już soluje w miarę skutecznie.A art mi się też podoba. Nie jest cukierkowy, nie jest dziwaczny jak bloodspeaker-wannabe-Domotai, Chen nie wygląda na robotnika budowlanego z łopatą jak Shigetoshi. IMO jeden z lepszych (obok Tsukimi i Kei).
zobaczymy co trait commander bedzie dawal. i jakim kosztem.zabija nie ot tak tylko postac z mniejsza sila- czyli juz postaci boostowanych przez clan champa feniksa bedzie ciezko dorwac. jak ogolnie wszstkich championow i polowe innych kroowek. a cytujac Ciebie wystarczy dolozyc followera z 4-5 sily i voila.
majcher-> momento,jak go doloze i pobiegne do ataku to w openie bedzie juz kiwnieta,wiec jej skilla nie odpale. a nawet kon nie ma tyle hajsu zeby sobie zostawiac postacie za min 9 kasy w domu(5+4)
soluje ja rownie skutecznie jak kazda kroowka,nie wazne czy ma sily 6 czy 9. outery/refy czy inne paskudztwa dzialaja na niego rownie skutecznie.
Ta, tylko Chagi był br0ken nawet jak na brokena. Tatkyk - z tego co widać (czyli braku Superiora) to już nie będzie lajcik jak wcześniej, tylko dopałka do Force i requirement do niektórych kart (3 czy 4).
o jakich postaciach mówisz? w spiderze bo poza championem to jakiś dużych forsów umożliwiajacych zjechanie prowincji to ja tam nie widzę a co do oniaczów to chyba to trochę inna sprawa
oniacz=spider. tak wyglada to na teraz.