Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Mam nadzieję, że spowodują, że bow nie będzie w CE wynikiem rezolucji
Cytat: gaijin w 2009-06-20, 13:36Mam nadzieję, że spowodują, że bow nie będzie w CE wynikiem rezolucji Ale ta karta mówi wprost "bowed (...) by battle resolution".Chyba że źle czytam, bo zdaje się że karta uruchamia się w 3 sytuacjach:Kiedy zginiesz w jakikolwiek sposób w tej turze Kiedy zostaniesz kiwnięty z akcji przeciwnika podczas tej turyKiedy zostaniesz kiwnięty w Resolution Segment
Both the change in location and bowing are effects of the battle's resolution, even though they happen after it.
Well-Defended Border - gdyby robilo 2 honoru byloby lepsze, jak wyjdzie na poczatku to nic nie da tak czy inaczej bo przeciwnik bedzie omijal ta provke poprostu, potencjal ma, ale jak narazie meh
Under Cover of Night - zobaczy się w praniu..nie wiem, czy militarki będą to grać, bo decków honorowych nie ma za wiele i można sobie zaszkodzić
Jakie meh? Omijaj, omijaj - będę zyskiwał honor Widzę, że teraz AEG daje dużo kart, które dają tak po 1 honoru tu i tam. Ciekawy jestem co będzie, jak się to wszystko zbierze do kupy.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?