Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a myslałem co by się wybrać, zobaczyć stare mordy, ale widzę, że feniksem to szansy zagrać nie mam, więc raczej sobie odpuszcze...
To jezeli tak sie stanie, to ja raczej podziekuje. Niestety, ale nie stac mnie na kupno 2 starterow. Raven, daj tylko znac, czy bedzie opcja zakupu startera pozniej dla tych osob na jakis milych warunkach. Wiem, ze to nie jest wina Barda, ale czy bonusy dla tych osob, dla ktorych nie starczylo, a ktore sa zapisane beda aktualne (IG:2, itp.)?miyato,
Dzisiaj rozmawiałem z Krzemianem - wraz z nową edycją chce znów regularnie grać, więc proszę dopisz go z jednorogami
obawiam sie że z tymi "miłymi warunkami" moze być problem, bo obiektywnie rzecz biorąc dlaczego tak by mieli zrobić?
Cytat: Raven w 2009-06-20, 17:48obawiam sie że z tymi "miłymi warunkami" moze być problem, bo obiektywnie rzecz biorąc dlaczego tak by mieli zrobić?No obiektywnie, to nie musza z tym nic robic. Tyle dostaja starterow, wiec nie mam o co miec pretensji. Tylko graczy chetnych jest wiecej, gotowych przyjechac, masz ich na liscie, wiec wiadomo o kogo chodzi. Jak dojda podstawki, to mozna by dla tych osob dac te same preferencyjne warunki. Ale jak juz pisalem, nie winie Barda, wiec to tylko bylby gest dobrej woli i uklon w strone graczy.miyato,