Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Matsu Girro w 2009-06-18, 14:51CytujZ postów Shinzo wynika, że nasza twierdza jest tak samo dobra jak była, tylko ja (i inni, którzy są zdania odmiennego, pewnie też) jestem kiepskim graczem i nie potrafię tego dostrzec.się okaże.. trzeba patrzeć na to na tle nowej edycji.. wiadomo że jak by działał zbowowany to był by lepszy ale możliwe że domek craneowy w ce może być tak dobry jak stary w SE, bez sensu takie kłutnie. Tak jak by mówić że obecne personalki są złe w porównaniu do lotusowych.Az tak to nie przesadzajmy... Musze tutaj stanac nieco w obronie Gaijina bo z faktami klocic sie nie mozna:stare 7FP:W turze przeciwnika bowuje mu jedna postac I druga odsylam w bitwie ALBO bowuje mu 2 postacie.nowe 7FP:W turze przeciwnika bowuje mu jedna postac ALBO odsylam jedna w bitwie.Roznica jest calkiem spora.
CytujZ postów Shinzo wynika, że nasza twierdza jest tak samo dobra jak była, tylko ja (i inni, którzy są zdania odmiennego, pewnie też) jestem kiepskim graczem i nie potrafię tego dostrzec.się okaże.. trzeba patrzeć na to na tle nowej edycji.. wiadomo że jak by działał zbowowany to był by lepszy ale możliwe że domek craneowy w ce może być tak dobry jak stary w SE, bez sensu takie kłutnie. Tak jak by mówić że obecne personalki są złe w porównaniu do lotusowych.
Z postów Shinzo wynika, że nasza twierdza jest tak samo dobra jak była, tylko ja (i inni, którzy są zdania odmiennego, pewnie też) jestem kiepskim graczem i nie potrafię tego dostrzec.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Dyskusja jest jakby domek był już wydany, reprintowany, znerfowany i w ogóle a domku na papierze jeszcze nie macie dlatego lepiej jakbyście PDF-a nie widzieli bo się w #$%^ od tego poprzewracało trochę.
roznica jest , nikt nie kwestionuje. moze sie komus podoba mniej lub bardziej. mozna argumentowac. nie podoba mi sie ton wypowiedzi ze jestem zajebisty bo cos tam (wstaw cokolwiek) wiec moje zdanie jest wykladnia dla wszystkich. Bardzo blisko tutaj do bycia po prostu nadetym bufonem i tyle. wiec gaijin zluzuj , nawet jesli masz racje, albo wydaje ci sie ze masz racje , to stawianie sie nad innymi i pokazywanie innym gdzie jest ich miejsce bo jestem zajebisty i tyle , jakos nie wspolgra mi ani z duchem tej karcianki ani z twoja osoba - bo takiego sobie ciebie nie przypominam na kotei. wiec nie wiem skad to nadecie.
I owszem, ja też uważam, że po nerfie ten domek stracił 50% mocy, ale trudno - zaciskasz zęby i idziesz dalej. (Swoją drogą, w CE to skorpion też nie dostał wybitnych domków, że nie wyrażę się ostrzej)
@ertai- bez przesady, nie trzeba od razu zmieniac klanu. to ze gaijin twierdzi ze domek jest zalosnie slaby to ma niestety racje, bo jest. a czym bedzie gral to juz jego sprawa
a ze gaijin sie napina... niech mu ktos wentyl odkreci... ja tego nie zrobie
Az tak to nie przesadzajmy... Musze tutaj stanac nieco w obronie Gaijina bo z faktami klocic sie nie mozna:stare 7FP:W turze przeciwnika bowuje mu jedna postac I druga odsylam w bitwie ALBO bowuje mu 2 postacie.nowe 7FP:W turze przeciwnika bowuje mu jedna postac ALBO odsylam jedna w bitwie.Roznica jest calkiem spora.
Cytat: Manit0u w 2009-06-18, 14:54[...][...] I co do twojego posta ty zazwyczaj piszesz z pozycji pozdro pocwicz ja wiem lepiej przecież jestem zajebisty
[...]
dalej można tyle samo zrobić tylko że stronghold musi być odbołowany wiadomo że na poczatku moze byc z tym problem ale jest to łatwy do zniwelowania dyskomfort poprostu wymaga lepszego przemyślenia tego co się będzie robiło w danej turze
no nie do końca bo dalej można tyle samo zrobić tylko że stronghold musi być odbołowany wiadomo że na poczatku moze byc z tym problem ale jest to łatwy do zniwelowania dyskomfort poprostu wymaga lepszego przemyślenia tego co się będzie robiło w danej turze
Pewnie Bayushi Shinzo, to tylko taki nick dla zmyłki, żeby nikt Cię nie rozpoznał. Bo pewnie grasz krejnem, albo innymi honorówkami i wygrałeś ileś kotei, albo byłeś z tego typu deckami w topach. Przepraszam, ja tylko 2 razy byłem top krejnem na koteju i zajmowałem 5 miejsce w ogóle, ale tylko w Polsce niestety, więc się pewnie do Ciebie z tak żałosnymi osiągnięciami nie umywam. Mój lamerski sposób na utrzymanie favoru na koniec tury, to niezrzucenie go, czyli użycie o jeden raz mniej, ale pewnie topowi gracze mają na to bardziej pro sposoby.
że tak nie musze daleko szukaćCytujPewnie Bayushi Shinzo, to tylko taki nick dla zmyłki, żeby nikt Cię nie rozpoznał. Bo pewnie grasz krejnem, albo innymi honorówkami i wygrałeś ileś kotei, albo byłeś z tego typu deckami w topach. Przepraszam, ja tylko 2 razy byłem top krejnem na koteju i zajmowałem 5 miejsce w ogóle, ale tylko w Polsce niestety, więc się pewnie do Ciebie z tak żałosnymi osiągnięciami nie umywam. Mój lamerski sposób na utrzymanie favoru na koniec tury, to niezrzucenie go, czyli użycie o jeden raz mniej, ale pewnie topowi gracze mają na to bardziej pro sposoby.
poza tym nie napisałem ze są takie same domki tylko ze przy umiejętnej grze jego zdolność będę równie często wykorzystywane i jego nowa wersja nie będzie powodować dużego dyskonfortu
No do k.. nędzy, przecież ten post był reakcją na post Pewnie Bayushi Shinzo, który w odpowiedzi na moje NIEZWIĄZANE ZE SKILLEM argumenty napisał, że może powinienem jednak poćwiczyć.
CytujNo do k.. nędzy, przecież ten post był reakcją na post Pewnie Bayushi Shinzo, który w odpowiedzi na moje NIEZWIĄZANE ZE SKILLEM argumenty napisał, że może powinienem jednak poćwiczyć. a ile gier rozegrałeś w CE? ja akurat żadnej nie wiem ile ty ale Bayushi Shinzo moze ich rozegrał parę dlatego ja też planuję poćwiczyć intensywnie CE , a ty nie ? za mias się unosic dumąmożesz poćwiczyć jak ja
Łołżesz ty kurde...Skoro cos zmienili na gorzej to domek jest gorszy a nie taki sam. Skad wogole taka dyskusja.
Czekam na przykłady, albo odwołanie tego krzywdzącego twierdzenia.
Ale pierdoły opowiadasz, Shinzo. Widać, że krejnem nie grasz i/lub tego domku ze zdolnością w tej wersji nie testowałeś.
O tym jak bzdurny jest ten pogląd mógł się przekonać każdy, kto grał z honorowym deckiem na Kyuden Kyotei i np. radośnie bowował sobie postacie do Governorów, atakował wszystkim itp. itd., a potem nagle taka śmieszna honorówka wypłacała mu w 3-4 prowincje, bo wszystkie postacie przeciwnika leżały. Więc MA znaczenie to, ile postaci sypiesz, a 4G robi różnicę, bo to zazwyczaj jedna postać na turę więcej, a często z inną honorówką wygrywasz właśnie poprzez zjedzenie 1-2 prowincji i podcięcie jej produkcji.
stary ty czytasz czasem swoje posty? już to co przed chwilą napisałeś powoduje że ludzie odbierają cie jakos buffona
Cytujjak chcesz to masz tylko z tego topicutwoja wypowiedź nim shinzo cokolwiek powiedział na twój tematAle pierdoły opowiadasz, Shinzo. Widać, że krejnem nie grasz i/lub tego domku ze zdolnością w tej wersji nie testowałeś.
jak chcesz to masz tylko z tego topicutwoja wypowiedź nim shinzo cokolwiek powiedział na twój temat
dobra widzę, że tutaj pomoże jedynie:RYJE ZAMKNĄĆ KONIEC PIE.DOLENIA!jeździjcie po sobie na GG albo co bo zasyfiacie forumpozdrawiamJabbas