Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Jezus. Rule of Location i Rule of Presence przechodzą.To znaczy, że można robić masakrę Przez Ambush+Preserving Honor żeby wywalić 3 DOWOLNE unity w domu w kosmos?
Ambush : MAY NOT (SE) / WILL NOT (CE), nie NEGATE. Ani na rulngach SE ani na rulingach CE Preserving tak nie morduje.
wlasnie jeszcze jedna dziwna rzecz- zauwazyliscie ze w opisie spelli pisze ze nie moga dawac ani force'a ani chi? ale to moze chodzi o to ze sam spell nie ma bonusow, a postac juz moze cos dostac tak jakby ze statyka
NIE MOGŁEŚ wybrać kiwnięcia. W CE nadal rules hunta nad tym myśli (już 4ty tydzeń chyba).
Self-Appointed Prophet of Doom, do kurwy nędzy, nie rzucaj komentarzami bez uzasadnienia.
"only Honor Requirement, Family Honor and modifiers with a + or - symbol can have a negative value."
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
ale nie bedzie bo scoutowy domek lepsiejszy
Cytat: sejmitar w 2009-06-29, 20:10NIE MOGŁEŚ wybrać kiwnięcia. W CE nadal rules hunta nad tym myśli (już 4ty tydzeń chyba). Why? Ja często grałem na gościa którego albo się nie dało kiwnąć albo nie dało odesłać, Allegations, które powoduje, że przeciwnik wybiera sobie efekt (albo jadę do domu albo się kiwam), wybierali coś i to coś było negowane, bo jest efektem. I nic (poza dyshonorem w przypadku Allegations, ale to osobny efekt) się nie działo.