Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
No nie gadajcie warunki beda super. Kawalek podlogi za free i picie do bialego rana przed/po/w trakcie turnieju... mhm nie robimy turnieju karcianego tylko zjazd legendowcow w celu napicia sie przy kartach... tak wiec jezeli nie bedzie odpowiedniej frekwencji to i samego zjazdu nie bedzie... a nagrody to tak motywacyjnie zeby sie komus chcialo ruszyc na pociag.EDIT: a jakby sie zebrala grupa chetnych to dzien przed turniejem mozna zagrac event"DRUNKEN MASTER"zjedziesz przeciwnikowi prowincje: pijesz kieliszek wodkiCo kazde 10 zdobyte honoru: pijesz kieliszek wodkiCo kazdy wystawiony ring z wlasnego tekstu: pijesz kieliszek wodkiZa zdyshonorowanie przeciwnika: 4 kieliszki wodki pod rzadSwiss: ilosc rund zalezna od ilosci graczyWpisowe: 0,5 l wodkiDecki: Ce legalWygrywa ostatnia osoba na nogach lub nominalny zwyciezca turnieju
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Znając życie turniej skończył by się powstaniem Klanu Pawia
To co wiem to to ze najprawdopodobniej turniej organizowalibysmy 21-23 sierpnia
event: Drunken Masterwpisowe: 0,5l (to nie zart, zbieramy wszystkie flaszki i polewa organizator ... wodka moze byc najpodlejsza czytaj Starogardzka )nagrody: Reszta wodki jaka zostanie rozdzielana tak jak organizator powie floor rules: pijemy bez zapity czy zagrychy, rzygamy przez balkon albo kulturalnie do toalety
*jaki to bedzie turniej multiplayer to jest do dogadania... jezeli ludzie wola co'opa czyli(czy?) dwuglowego ONI zamiast 5-6 typa przy jednym stole i multi ala VTES to bedzie tak jak wolicie
spytam ale nie jestem pewien czy on wtedy jeszcze angli nie bedzie
Cytat: Zombi Damien w 2009-07-16, 19:24spytam ale nie jestem pewien czy on wtedy jeszcze angli nie bedzie"And did those feet in ancient time walk upon England's mountains green?"Tak rly to nawet jeśli będę to dzień po przyjeździe do polandii więc ciężko mi się to widzi (pomijając nawet aspekt starogardzki bez wcześniejszego picia czegoś dla ludzi...).Ale jeśli jakimś cudem bym się pojawił to no kurde. L5R jest KVLTWódzia jest KVLTL5R + Wódzia = standardowe nasze pogrywanie u Damiana ale dla potrzeb dramaturgii moge powiedzieć, że KVLT as FVCK
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
z toosem noc spędziłem <3pzdr
ej właśnie Marecky! A ciebie niby nie będzie