Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
gifty już są w Katowicach, będą rozdawane na turnieju dnia 22.08.2009, szczegóły wkrótce, powiem tylko ze nie jest tak fajnie jak myślałem ze będzie
gifty już są w Katowicach, będą rozdawane na turnieju dnia 22.08.2009, szczegóły wkrótce, powiem tylko ze nie jest tak fajnie jak myślałem ze będzieaha, jeszcze jedno giftów nie można "tak se" odebrać w sklepie, będą one przyslugiwać w pierwszej kolejnosci uczestnikom giftowego turnieju
Cytat: Raven w 2009-08-04, 01:20gifty już są w Katowicach, będą rozdawane na turnieju dnia 22.08.2009, szczegóły wkrótce, powiem tylko ze nie jest tak fajnie jak myślałem ze będzieTaaa... Najpierw tyle gadania, ze IG2 ma zachęcać nowych graczy, i żeby każdy wziął dwa, żeby dać jeden świeżynce, a potem przysyłają trzy na krzyż... Ech...
aha, jeszcze jedno giftów nie można "tak se" odebrać w sklepie, będą one przyslugiwać w pierwszej kolejnosci uczestnikom giftowego turnieju
Cytat: Raven w 2009-08-04, 01:20aha, jeszcze jedno giftów nie można "tak se" odebrać w sklepie, będą one przyslugiwać w pierwszej kolejnosci uczestnikom giftowego turniejumhm, czyli obecność na celestialowym pre (czy co to by tam nie było), nie daje żadnych udogodnień?? Bo z tego co zrozumiałem stronę AEG, to IG:2 miały przysługiwać wszystkim wtedy obecnym. Nie wiem, jak wypadnie mi wyjazd wakacyjny, a bardzo nie chcę być wykolegowany. No i IG:2 miał być darmowy chyba, a obecność na turnieju, to rozumiem, że trza będzie brać w nim finansowo-czynny udział??miyato,
Ja niestety 0:4 talia nie działała do końca jak chciałem ale coś czuje że po Gifcie 2 będzie lepiej
Moze Walec postniesz deck'a, bardzo ciekawi mnie jak to wykombinowales (chciaz na PW )
To widzisz jakbyś zagrał ze mną to byś championa nie zobaczył bo nie mam go w decku Co do turnieju to przekonałem się że fenolowa honorówka jednak działa, ale jak jeszcze raz ktoś mi powie że lion honorowy wolniej kręci honor od innych klanów to zabije. Walec miał 25 honoru kiedy ja miałem 13, a dobił do 40 w swojej turze kiedy ja miałem 25.