Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jak juz udowadniasz po raz kolejny czytanie ze zrozumieniem jest sztuka obca dla Ciebie.Skoro napisalem "jezeli ktos rozumie co pisze" to odpisywanie na to "tez mogl zrozumiec" jest idiotyzmem. Jezeli ktos wie co znaczy LOL to nie widze problemu w uzywaniu tego sformuowania.
Cytujto równie dobrze możemy pisać po hiszpańsku też mu translate podpowie no nie bądź śmiesznyNie jestem. Smieszni sa ludzie ktorzy uzywaja for internetowych i nie wiedza co to znaczy lol.
to równie dobrze możemy pisać po hiszpańsku też mu translate podpowie no nie bądź śmieszny
ja nie walczę o czystość jezyka polskiego bo sam się jej nie trzymam ale nie o podążanie jak cielaki za forami zagranicznymi i zagranicznymi nawykami
jesteś śmieszny
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Nie uwazam sie za bananowa mlodziez
Pytanie tylko czemu nie? Co w tym zlego? Skoro nie bronisz jezyka ojczystego to jaki sens ma "odstawanie" od norm przyjetych w wiekszosci spoleczenstw na forach?
Walec, wyjaśniłeś swoje podejście do problemu LOLi i innych takich. Ja chciałbym się dowiedzieć, dlaczego - choć drażnią cię pewne sformułowania i głośno o tym mówisz - ignorujesz tych, którzy zwracają tobie uwagę na drażniące ich wypowiedzi (bez przecinków) i nie próbujesz nawet rzucić jakimś argumentem na ten temat...
mówisz chyba tylko o forach z grami zwłaszcza komputerowymi, na forach na których ja bywałem ( związanych z marketingiem PR itp za używanie takich skrótów o których mówiłem dostawało się bana na jeden dzień wiec nie jest to norma*o tutaj ---> , <--- o tutaj* jeżeli jest to norma w tylko forach dotyczących tylko jednego rodzaju tematu to jest to wyjątek nie norma