Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Calkiem fajny turniej tylko nie popisala sie maszyna losujaca ktora wylosowala mi w 1 rundzie Kluska i w 6 Klepka
Cytat: pinokyo w 2010-04-24, 20:44Calkiem fajny turniej tylko nie popisala sie maszyna losujaca ktora wylosowala mi w 1 rundzie Kluska i w 6 Klepka Jednak nie ma to jak stare dobre karteczki do losowania paringów - zawsze wychodzi tak aby było dobrze Muszę sobie zrobić przerwę od tego decku - pewnie aż do Pragi, już nie mogę się na to patrzeć
Cytat: klusek w 2010-04-24, 20:49Cytat: pinokyo w 2010-04-24, 20:44Calkiem fajny turniej tylko nie popisala sie maszyna losujaca ktora wylosowala mi w 1 rundzie Kluska i w 6 Klepka Jednak nie ma to jak stare dobre karteczki do losowania paringów - zawsze wychodzi tak aby było dobrze Muszę sobie zrobić przerwę od tego decku - pewnie aż do Pragi, już nie mogę się na to patrzeć Popieram. Mantis po prostu jest żenujący ;p
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2010-04-25, 21:30Cytat: klusek w 2010-04-24, 20:49Cytat: pinokyo w 2010-04-24, 20:44Calkiem fajny turniej tylko nie popisala sie maszyna losujaca ktora wylosowala mi w 1 rundzie Kluska i w 6 Klepka Jednak nie ma to jak stare dobre karteczki do losowania paringów - zawsze wychodzi tak aby było dobrze Muszę sobie zrobić przerwę od tego decku - pewnie aż do Pragi, już nie mogę się na to patrzeć Popieram. Mantis po prostu jest żenujący ;p Ale o szo choci?
Myślałem nad tym, nie wiem czy jest tutaj na forum ktoś jeszcze z Bielska
Ano jest... Gracz póki co w stanie spoczynku bo : a) po przeprowadzce do bielska okazało się że w Krążki nikt nie grałb) z mojego klanu zrobili shit na początku edycji i się zraziłem
Turniej Premierowy "Plague War" Data: 29.05.2010 (sobota) miejsce: sklep GnomWpisowe: ~80 złGodzina: 11:00 /zapisy od 10:30/ Zestaw: Starter + 2 BoosteryPlanowe zakończenie: ok. 16:30 Rundy: 6 swissFormat: SealedNagrody:- TBD.