Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Czy jakiś dobry człowiek mógłby mi wysłać teksty kart, albo obrazki na pocztę (proszę PM-kę, to podam adres).Dzięki.
Cytat: gaijin w 2010-08-03, 11:43Czy jakiś dobry człowiek mógłby mi wysłać teksty kart, albo obrazki na pocztę (proszę PM-kę, to podam adres).Dzięki.dodalem w pierwszym poscie teksty kart . Just 4U Gaijin
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: horror w 2010-08-03, 11:53Cytat: gaijin w 2010-08-03, 11:43Czy jakiś dobry człowiek mógłby mi wysłać teksty kart, albo obrazki na pocztę (proszę PM-kę, to podam adres).Dzięki.dodalem w pierwszym poscie teksty kart . Just 4U Gaijin Maj hiroł
Secured Borders => czy można wykonać folowerem (nie ma prited chi więc 0) i mieć recon'a na 3 prowincjach w ataku (Crab / Mantis / Gobosiki / Kuce) ? bo jak tak to bardzo fajna akcyjka robiąca nic ale dająca lepsze wykorzystanie akcji dla scout'ów
Umakai: "Welcome to Rivendel. Mr. Anderson" ;]Pozatym zajebiscie przypomina Komachi.Spory support do SFP.Jeszcze kilka kart supportu w facie i naprawde bedzie mozna pokminic nad Honor/Control/maybe Switch