Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ja od początku tej edycji rozpoczynam składanie breedera od 3 forewarningów - bardziej od tego eventu zaboleć może niespodziewany imperialny census - grunt to mieć szybkiego, dobrego drawa żeby kisić je na ręku - zamiast płakać klepek jaka to żałość cię spotkała musisz po prostu znależć 3 sloty w decku na forewarningi jeśli zamierzasz grać na małe postacie
Walec, patrzę no rozkład i widzę, że krejn jest w dupie. Czy mógłbyś dla mnie nie zgadzając się również z tym twierdzeniem przeprowadzić rozumowanie prowadzące do wniosku, że nie jest Uśmiech ?
Cytat: gaijin w 2010-08-10, 11:03CytujWalec, patrzę no rozkład i widzę, że krejn jest w dupie. Czy mógłbyś dla mnie nie zgadzając się również z tym twierdzeniem przeprowadzić rozumowanie prowadzące do wniosku, że nie jest Uśmiech ?nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz jeżeli to zaczepka to słaba a by the way nie mam humoru ostatnio na takie zabawyJaka zaczepka, chłopaku Ja chciałem sobie tylko poprawić nastrój.Co do tempa gry, to zdecydowanie się zgadzam z Walcem. Naprawdę gry nie są teraz wybitnie szybkie. Tak naprawdę nie ma opcji, żeby były szybsze niż były, bo były decki (legalne nie tylko w openie), które kończyły w drugiej turze, np. szczurowe oświecenie. Kupie szczura, zrobie szczura, pojade do bitwy, zagram akcje ktora stworzy Ci dwoch chlopkow 1/1, zbowuje szczura, zagram teren, pociagnę cały deck na rękę bo moja armia ma mniej F, zagram parę akcji, potem jeszcze dwoch chlopkow Ci stworze, którymi raczej nie uciekniesz z bitwy, wstane szczurem, jednego dosle do bitwy, no i wlasnie wygralem. Przetasowałeś decki i nie zagrałeś żadnej akcji? Sorry.Podobnie było z lotsową duelówką krejnową, chociaż to nie było takie NPE, bo przeciwnik wystawiał holding, a potem dwa holdingi, a potem spokojnie sypał postać/postaci w swojej trzeciej turze, a na koniec mógł nawet kilka razy poprzekładać focus pool, zanim przegrał nie zagrywając żadnej akcji, ale tak jak napisał Walec, to była już jednak 4 tura, a nie druga.
CytujWalec, patrzę no rozkład i widzę, że krejn jest w dupie. Czy mógłbyś dla mnie nie zgadzając się również z tym twierdzeniem przeprowadzić rozumowanie prowadzące do wniosku, że nie jest Uśmiech ?nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz jeżeli to zaczepka to słaba a by the way nie mam humoru ostatnio na takie zabawy
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
The Art of Ninjutsu0gcKata NinjaLimited: Put this card into play in your home. Discard any other Kata cards you control. While this card remains in play, your Ninja Personalities and Followers have Cavalry, and during Cavalry Maneuvers, their units may only be assigned to Battlefields with enemy units.4fvNight Watchers3f 0c0 4gc -NinjaReaction: AFter another player's Battle action targets your Ninja Personality, if this card is in your hand: Attach it to the Personality. If he is no longer a legal target for the action, the action's cost are ignored and its effects do not happen."Be as the night, ever hidden, ever silent"
The Law's Strength0gcPoliticalBattle: Choose your performing Courtier or Magistrate: Move a target Personality home. If the movement fails, destroy them3fv
holding jest fajny. taki winter solstice dla dwoch holdingow na zawsze.
kata IMO dziwna. fajnie ze mozna lapac kawalerie...ale szkoda ze prawie nic nie daje w ataku."to przydziel sie do obrony w piechocie...ja jade na kuniach""a dziekuje,nie przydzielam""eee?"