Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Przyjebani sa na maksa. Wszystkim innym wysylali bezposrednio ale do polszy przez dystrybutora - WTF?!Pogrzalo ich w tym AEGu?
podobniez w cenie IA sa koszta przesylki.wiec znowu pojawia sie kwestia zmuszenia do odwiedzin dystrybutora osobiscie.WTF?
Właśnie k...., ktoś tu zapomina, że ta karta ma termin przydatności do spożycia! Im dłużej czekam, tym krócej będę tym mógł grać oficjalnie!!!
Witam!Chłopaki, chciałbym ogarnąć kilka faktów.Bard jest przedstawicielem AEG. Rafał Zygadło jest człowiekiem odpowiedzialnym za grę zorganizowaną, zawsze można się z nim kontaktować. Zarówno Łukasz Łasocha - manager formy Bard Adam Maciejasz jego zastępcaoraz Ja - Łukasz Pach kierownik sprzedaży internetowej Bard.pl jesteśmy graczami L5R. Uwierzcie mi, że nam tak samo jak wam zależy na tym aby towar przychodził na czas, promówki były wtedy kiedy powinny być a turnieje przyciągały nowych graczy.Chcemy abyście byli zadowoleni z nas jako wyłącznego dystrybutora AEG. Zapewniam was, że zależy nam na was i nikt nikogo nie olewa a z naszej strony robimy wszystko aby spełnić wasze oczekiwania. Oczywiście rozumiem, że gdy coś się opóźnia jesteście z tego powodu rozczarowani. My też jesteśmy, ponieważ czekamy na to samo co i wy. Jak napisałem również jesteśmy graczami i wasze interesy są zarówno naszymi interesami, bo też tymi kartami chcemy grać.Gram na Shadowlandach i jak tylko karta pojawi się w Polsce to muszę ja zdobyć Proszę was tylko o odrobinę wiary, gdy coś nie wychodzi. N prawdę nie wynika to z naszej złej woli czy braku zainteresowania polskim środowiskiem L5R. Jesteśmy tylko ludźmi i niestety nie na wszystko mamy wpływ.