Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Traktowanie ciepłym moczem odbiorców we wschodniej Europie amerykańcom zdarza się dość często i nie wykluczone, że to nie jest wina Barda.
Zanim rozpętacie krucjatę przeciwko Bard-owi, pasowało by się dowiedzieć kto tak naprawdę dał ciała. Traktowanie ciepłym moczem odbiorców we wschodniej Europie amerykańcom zdarza się dość często i nie wykluczone, że to nie jest wina Barda. Nie mam zamiaru nikogo bronić, ale mamy tu słowo jednej firmy przeciwko słowu drugiej.
Witam!Wszystko jak w temacie. Do 2 grudnia display nowego dodatku można zakupić 80zł taniej czyli za 450zł - klikBoostery do 2 grudnia -> 9.90 - klikPozdrawiamŁukasz Pach
Witam!Chłopaki, chciałbym ogarnąć kilka faktów.Bard jest przedstawicielem AEG. Rafał Zygadło jest człowiekiem odpowiedzialnym za grę zorganizowaną, zawsze można się z nim kontaktować. Zarówno Łukasz Łasocha - manager formy Bard Adam Maciejasz jego zastępcaoraz Ja - Łukasz Pach kierownik sprzedaży internetowej Bard.pl jesteśmy graczami L5R. Uwierzcie mi, że nam tak samo jak wam zależy na tym aby towar przychodził na czas, promówki były wtedy kiedy powinny być a turnieje przyciągały nowych graczy.Chcemy abyście byli zadowoleni z nas jako wyłącznego dystrybutora AEG. Zapewniam was, że zależy nam na was i nikt nikogo nie olewa a z naszej strony robimy wszystko aby spełnić wasze oczekiwania. Oczywiście rozumiem, że gdy coś się opóźnia jesteście z tego powodu rozczarowani. My też jesteśmy, ponieważ czekamy na to samo co i wy. Jak napisałem również jesteśmy graczami i wasze interesy są zarówno naszymi interesami, bo też tymi kartami chcemy grać.Gram na Shadowlandach i jak tylko karta pojawi się w Polsce to muszę ja zdobyć Proszę was tylko o odrobinę wiary, gdy coś nie wychodzi. N prawdę nie wynika to z naszej złej woli czy braku zainteresowania polskim środowiskiem L5R. Jesteśmy tylko ludźmi i niestety nie na wszystko mamy wpływ.
Manager dzwoni dzisiaj do USA w tej sprawie.
Dostawa będzie 20 grudnia. Jest opóźnienie ponieważ jest grudzień, wiadomo ilość wysyłek jest kilka razy większa niż normalnie. Ja nie jestem tutaj przedstawicielem firmy bard tylko fanem a pytanie dotycząca współpracy z dystrybutorem jak pisałem mają osobny temat w innym miejscu i jest od tego człowiek.
boshe co ty się tak spinasz? będzie jak będzie widać nie pracujesz w handlu i nie wiesz jakie opóźnienia są w tym okresie.
no ok powinniśmy miec i co z tego i tek 90% osób jeje grac nie bedzie to doczego jej potrzebują do napawania sięjeje zajebistością?
Chętnie też dowiem się, co z darmowymi boosterami, ten temat jest jakoś starannie omijany w tym wątku.
Uwierzcie mi, że nam tak samo jak wam zależy na tym aby towar przychodził na czas, promówki były wtedy kiedy powinny być a turnieje przyciągały nowych graczy.Chcemy abyście byli zadowoleni z nas jako wyłącznego dystrybutora AEG. Zapewniam was, że zależy nam na was i nikt nikogo nie olewa a z naszej strony robimy wszystko aby spełnić wasze oczekiwania.
jeszcze ostatni sarkazm na koniec... ktoś z graczy czuje, że Bard o nas dba?
od Celestiala do EaW włącznie z każdego kolejnego dodatku( poza PotD) kupowałem przynajmniej boxa,
TAKmam dodatkowy rabat za to że jestem IAmamy regularne turnieje na których całkiem sporo busterów jestmogę kupować boxy po preferencyjnych warunkach
a gdzie je kupowałeś?co do IG3 na początku były problemy ale się wszystko ugładziło bez wrzasku plucia jademludzie dajcie sobie spokój (może nerwosol sobie kupcie) nie ma ci innem zmartwień? jest pre zajmijcie się czymś konstruktywnym bywali gorsi dystrybutorzy pozatym każdy wie jak się zajebiście z AEG współpracuje dajcie im czas