Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Na cle i vacie moje karty w dluuugiej historii karcianowej stanely raz, kiedy... celnik przypieprzyl sie do Death at Koten, a dokladniej do zawartego w nim komiksu.
Odwiedziłem dziś krakowskiego Barda. Oczywiście nikt nic nie wie w temacie darmowego boostera Co się odwlecze to nie uciecze, miejmy nadzieje
Od dwóch dodatków grupowo zaopatrujemy sie w katowickim Bardzie i nie ma najmniejszych problemów. Odpowiednio wcześnie mam informację dotyczącą cen, które na dodatek są negocjowalne. Mailowe zamówienie jest potwierdzane po czym dostaje kolejnego maila z informacją o możliwości odbioru zamówienia (dotychczas był to dzień oficjalnej premiery). Mam nadzieje, że taki stan się utrzyma. Pomimo tego, iż płacimy trochę więcej niż robiąc zakupy w necie, jestem bardzo zadowolony z naszej 'współpracy'. Mam nadzieje, że nasze zakupy pomagaja pokazać AEGowi prawdziwy rozmiar sceny L5R w PL i przynajmniej w małym stopniu przyczynię się do drugiego koteia w naszym kraju.