Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Prawdę powiedziawszy jest obecnie tak dużo fajnych schematów, że chyba będę musiał zbierać wszystko Ta karcianka jest dziwna... grałem już w niejedną ale zawsze było coś co mi się nie podobało:W magicu były to jakieś kolory...W LOTRZE były to drzewce i inne klimat drużyny, który prysł wraz z 4 dodatkiem.W Alien Vs Predator była to mechanika, która po bliższym przyjrzeniu się trąciła o dno.W Star Warsach jakoś granie ciemną stroną mnie nie rajcowało...A tu? Nie ma klanu, który odrzucam od razu...
Cytat: koziu w 2011-04-15, 17:14Prawdę powiedziawszy jest obecnie tak dużo fajnych schematów, że chyba będę musiał zbierać wszystko Ta karcianka jest dziwna... grałem już w niejedną ale zawsze było coś co mi się nie podobało:W magicu były to jakieś kolory...W LOTRZE były to drzewce i inne klimat drużyny, który prysł wraz z 4 dodatkiem.W Alien Vs Predator była to mechanika, która po bliższym przyjrzeniu się trąciła o dno.W Star Warsach jakoś granie ciemną stroną mnie nie rajcowało...A tu? Nie ma klanu, który odrzucam od razu... wnbiosek: jesteś idealnym klientem Alderaca