Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Wczoraj dostałem ósmego heralda - AEG potwierdza 4 strongholdy w starterze EE, każdy dedykowany pod inny main theme!!! Strongholdy w dodatkach maja byc rozszerzeniem/uzupełnieniem/alternatywą dla istniejącego motywu przewodniego.
Zajebiście, będzie można od początku edycji kombinować
Cytat: Paku w 2011-07-05, 14:31Zajebiście, będzie można od początku edycji kombinować Nie do konca. Hermetycznx podzial na klanowe sciezki z rownlegla dystrbucja dedykowanych im kart moze spowodowac tworzenie identycznych, malo odkrywczych talii.
Nie do konca. Hermetycznx podzial na klanowe sciezki z rownlegla dystrbucja dedykowanych im kart moze spowodowac tworzenie identycznych, malo odkrywczych talii.
za to co mnie bardziej intryguje- to czy dotrzymaja szumnych zapowiedzi rownego wspierania wszystkich zapowiedzianych "scieżek". FL= dla kazdego cos dobrego; pytanie jak sie to bedzie mialo do kolejnych dodatkow.
Cytujza to co mnie bardziej intryguje- to czy dotrzymaja szumnych zapowiedzi rownego wspierania wszystkich zapowiedzianych "scieżek". FL= dla kazdego cos dobrego; pytanie jak sie to bedzie mialo do kolejnych dodatkow.sam fakt, że dają 4 domki już Cię nie przekonuje? Moim zdaniem skoro bili się w pierś, że wiedzą, że to skopali i porzucili w trakcie edycji niegrywalne way'e to teraz mają już plan jak nie powtórzyć tego błędu.
Za to można shugenje rozdzielić na kilka rodzai.