Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
suicide ofc... :] draft jest dla miętusów - 4 piwa? żadnych zasad co do czasu ich wypicia? lolczy jest górny limit ilości browarów wypitych podczas jednej rundy w suicide? ale mam tylko 14 lat... no ale dam radę :] mogę? mogę? )))
z racji tego, że przez najbliższe nie wiem ile będę miał bana na picie alkoholu (problemy zdrowotne)... w zasadzie to powinienem się odżywiać kleikiem ryżowym i gotowanym kurczakiem :/ muszę niestety zrezygnować z udziału we wszystkich typach alkoholowych gier i zabaw... niniejszym proszę o skreślenie mnie z listy, co bym sztucznego tłumu nie robił
Cytat: WielkieDŻ w 2011-03-19, 14:57z racji tego, że przez najbliższe nie wiem ile będę miał bana na picie alkoholu (problemy zdrowotne)... w zasadzie to powinienem się odżywiać kleikiem ryżowym i gotowanym kurczakiem :/ muszę niestety zrezygnować z udziału we wszystkich typach alkoholowych gier i zabaw... niniejszym proszę o skreślenie mnie z listy, co bym sztucznego tłumu nie robił pieprzyc watrobe.
czy dla osób niepijących alkoholu przewidziane jest jakieś wpierane przez organizatorów granie? wiem, że takich osób wiele pewnie nie będzie, ale może akurat ...
Młody swego czasu chcial grac w drunkena colą...to juz jest 2 chetnych:P