Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
A courtier raczej w krabach nie zagosci, mozna robic jakies cuda z wystawianiem jego + holdingow, tylko po co sobie zasmiecac dynastie postacia ktora z Rising Sun Blade (ew Wyrmbone Katana, w/e) nie niszczy prowincji?
na ch...FFG... w decku na dyshonor rising sun blade? pojazd profek? wtf? to jest mada faka courtier a nie berk, hero badz chociazby scout, on Ci co najwyzej sprzeda risinga i stracisz na tym 2 honoru ;p
Cytat: Gangrel w 2011-04-23, 16:22na ch...FFG... w decku na dyshonor rising sun blade? pojazd profek? wtf? to jest mada faka courtier a nie berk, hero badz chociazby scout, on Ci co najwyzej sprzeda risinga i stracisz na tym 2 honoru ;pAch, no tak. Zapomnialem o tym wspanialym, odnoszacym zwyciestwa na arenach miedzynarodowych krabowskim dishonorze. -.-
chcialbym zauwazyc, ze to jest postac do nowego theme, a nie teraz istniejacego w CE, moze na ta edycje postac jest chujowa, ale w EE skad wiesz jak beda dzialac kraby na nowym theme? moga byc lepsze od scorpa, kto wie
Naprawde ciezko mi wymyslic deck w ktorym bede grac starym bamboo. Nowy jest za dobry, rly.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: Breaker w 2011-04-23, 16:02pokaz mi takiego ktory NIE bedzie gral na borderze exp.no bo bambus exp to juz sie trzeba zastanowic bo zwalnia ze zlotem. ale z drugiej strony draw jak sie patrzy wiec tez nie w kij dmuchal. skorp sie pewnie skusi bo dyshonor zawsze wygrywal gry reka a nie stolem.Naprawde ciezko mi wymyslic deck w ktorym bede grac starym bamboo. Nowy jest za dobry, rly.
pokaz mi takiego ktory NIE bedzie gral na borderze exp.no bo bambus exp to juz sie trzeba zastanowic bo zwalnia ze zlotem. ale z drugiej strony draw jak sie patrzy wiec tez nie w kij dmuchal. skorp sie pewnie skusi bo dyshonor zawsze wygrywal gry reka a nie stolem.