Autor Wątek: Imperial Assembly - Niekompletne adresy !!!  (Przeczytany 3598 razy)

Rafał Zygadło

• blank Personality
Imperial Assembly - Niekompletne adresy !!!
« dnia: 2011-04-27, 22:40 »
Jak ktoś chce, żeby do niego heraldy docierały, to zachęcam do sprawdzenia czy ma prawidłowy i kompletny adres w profilu IA.

Epik

• Mantis Clan
  • experienced Personality
  • *
Odp: Imperial Assembly - Niekompletne adresy !!!
« Odpowiedź #1 dnia: 2011-04-27, 22:55 »
Oczywiście prawidłowy .. i .. hmm .. co ciekawe, taki sam jak 2 miesiące temu ;]

Seppun Chikan

• Imperial
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2011-04-27, 22:56 »
Ja mógłbym nawet zaryzykować stwierdzenie, że taki sam od lat. I jak długo heraldy wysyłali ze stanów, to jakoś trafiały bez większych opóźnień. A tutaj Heralda 3.6 Bard wysłał mi dzień po tym, jak zrobili to amerykanie po awanturze jaką im urządziłem.

Przy okazji - chętnie się dowiem, skąd wynika takie opóźnienie w wysyłce Heralda w Polsce. I chętnie też się dowiem, dlaczego Bard wcześniej nie reagował na pytania prenumeratorów, ani - jak wskazuje korespondencja jaką otrzymałem - AEG.
« Ostatnia zmiana: 2011-04-27, 22:58 by Seppun Admin »

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 2011-04-27, 23:05 »
Jak ktoś chce, żeby do niego heraldy docierały, to zachęcam do sprawdzenia czy ma prawidłowy i kompletny adres w profilu IA.

Panie Rafale, jak rozumiem powodem opóźnienia w dostawie Heraldów było to, że osoby które posiadają subskrypcję, nie posiadały prawdłowego czy też kompletnego adresu? Rozumiem, że tyczy się to 100 procent przypadków opisanych na tym forum bo nie zauważyłem żadnego posta, który świadczył by o tym, że opóźniony IH dotarł do kogokolwiek?

Czy to zdanie, jest oficjalnym stanowiskiem Barda, które stanowi, że Wasze Szanowni Klienci IH nie dotarły do Was na czas gdyż adresy były niekompletne i nieprawidłowe?

Czy to oznacza, że IH były w posiadaniu Barda dużo wcześniej ale nie zostały wysłane, gdyż adresy były niekompletne i nieprawidłowe?

W jaki zatem sposób uzyskano kompletność i prawidłowość tych adresów, że IH zaczęły docierać do adresatów?

Czy sugeruje Pan, że sami adresaci zreflektowali się nagle i spojrzeli na swoje konto i doszli do wniosku, że ich adresy są nieprawidłowe i niekompletne i że to jest przyczyną opóźnienia w otrzymaniu rzeczonego IH?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Chmielu

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2011-04-27, 23:13 »

Sprawdziłem, jest ok. Nawet napisałem o tym w mailu do AEG. W jaki inny sposób mogę pomóc w terminowym dostarczaniu przesyłek ?
Scorpion Clan * Central head of 3-headed oni * Spoiled air shugenja
A message, my lord, from the... Nezumi ambassador

Gurney

• Unicorn Clan
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 2011-04-28, 07:06 »
Moj tez jest bardzo okej... W sumie nawet nie weryfikowalem go w Bardzie i IH dotarl do mnie z Barda dzien wczesniej niz z USA... Ja sadze, ze po prostu Bard nie byl pewien, kto ma prawidlowy adres i jak juz czesc osob go zweryfikowala, to jeszcze chwile odczekali i jak sie nikt przez dwa miechy nie odezwal, to stwierdzili, ze reszta adresow jest juz oki i po prostu wyslali  ;)

Yoshimitsu

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 2011-04-28, 12:09 »
Pomijając fakt, że jakoś do tej pory IH z USA docierało bez problemów do adresatów (o czym już napisano), to gdyby rzeczywiście Bard miał wątpliwości co do prawidłowości adresów, sprawa wg mnie powinna była zostać załatwiona mniej więcej tak:
- przed planowaną dystrybucją IH przedstawiciel Barda wrzuca na forum (a jeszcze lepiej równolegle wysyła na maile subskrybentów) informację typu "Słuchajcie, od dnia tego i tego my będziemy dystrybuować IH w Polsce i w związku z tym prosimy o weryfikację i potwierdzenie prawidłowości danych zawartych w profilach IA"
- tuż po otrzymaniu IH z AEG Bard bez zbędnej zwłoki zaczyna je wysyłać ludziom, którzy potwierdzili dane, jednocześnie informując na forum, kto jeszcze tego nie dokonał

Odbieram to jako niepoważną i nieprofesjonalną próbę zwalenia odpowiedzialności na klientów i traktowanie ich po prostu jak głupków.

Gangrel

• Crab Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2011-04-28, 13:51 »
Ogolnie sprawa wyglada smiesznie, mi wczesniej wysylalo AEG i jakos nie bylo magicznych problemow z adresowaniem.

Poza tym, czy mi sie wydaje, czy naklejki na kopertach z adresami sa przyklejane w AEG- potem dopiero paczka leca wszystkie do barda? adres zwrotny itp, nalezy do nich. wiec pewnie sie nie myle, czy ktos z heraldowcow dostal koperte z innym adresowaniem niz tym z AEG?

ogolnie wymowki tego typu, sa ponizej godnosci ludzkiej, co z was za dystrybutor? :D

Gurney

• Unicorn Clan
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 2011-04-28, 14:33 »
a to tez prawda... naklejka z adresem jest od AEG  ;D

Matsu Nimuro

• Lion Clan
  • inexperienced Personality
  • *
  • T.L.O.W.
« Odpowiedź #9 dnia: 2011-04-29, 00:42 »

no mam prawidłowy to skąd te dwa miechy opóźnienia ?

ogolnie wymowki tego typu, sa ponizej godnosci ludzkiej, co z was za dystrybutor?
dokładnie taki jak dwa miesiące czekania na coś co masz zapłacone, bez słowa odzewu na forum, po czym ostateczne "dojebanie do pieca" totalnie głupią wymówką, jak widzisz andrew nie jest kolorowo :) 
« Ostatnia zmiana: 2011-04-29, 00:45 by Matsu Nimuro »

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #10 dnia: 2011-05-05, 02:06 »
Wszyscy dostali już IH 3.7? Ja jeszcze nie.
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Epik

• Mantis Clan
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 2011-05-05, 02:34 »
Twoja poczta musi mieć jakieś problemy bo u nas w Bydgoszczy bodajże wszyscy dostali.

Chmielu

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 2011-05-05, 09:50 »
Nie smuć się Kempy - promki w 3.7 są słabe ;)
Scorpion Clan * Central head of 3-headed oni * Spoiled air shugenja
A message, my lord, from the... Nezumi ambassador

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 2011-05-05, 12:54 »
Nie smuć się Kempy - promki w 3.7 są słabe ;)

ale gazetka zacna
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 2011-05-05, 16:02 »
ja też mam

gazeta w piec a promki do szuflady poczekają na lepsze czasy
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
« Odpowiedź #15 dnia: 2011-05-06, 15:01 »
gazetka zacna niczym sredniowieczna dziewoja, promki takie sobie. najdziwniejsze jest to ze mam 3x promki 3x azetka.
I can swim.