Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
To w zwiazku ze zmianami jakie wprowadzaja w EE. Teraz mozna strzelac w powietrze, kupowac postacie bez presence itp.Roznica kolosalna, karta byla mocna juz wczesniej a teraz jest jeszcze lepsza.
To bedzie mega straszne w lwie wg. nowych rulesow:Akodo Ashiko + At Any Cost = place zloto za zniszczenie prowincji nie przydzielajac nic do ataku.
Cytat: Manit0u w 2011-11-22, 19:21To bedzie mega straszne w lwie wg. nowych rulesow:Akodo Ashiko + At Any Cost = place zloto za zniszczenie prowincji nie przydzielajac nic do ataku.a skad wezmiesz na to zloto?
2. Combo hard-corowe1 tura ashiko na prowce, na reku one koku i jedna z dwoch opcji wskazanych powyzej = po prowce w 1 turze.
Nie mowie zeby tak grac, ale jest to mozliwe. Zauwaz ze jak wejdzie to gra wyglada tak :1 tura - Ja atak.Typ traci prowke i albo wystawia standardowo - 2 holdingi , albo typa.Wiec jesli wystawi typa jest tak samo do tylu z ekonomia jak Ty.Jesli nie wystawi typa to w 2 turze jedziesz nastepna prowincje.Szybszy blitz niz szczury w lotusie;)Oczywiscie wyjdzie raz na 10 gier;p
Klepcze zestresowałeś mnie...
ale z gier które rozegrałem w EE to CE bardziej był nastawiony na mordowanie od samego poczatku
Tak i na nowym domku lionskim co mozesz grac po 4 kopie danej karty.4 x nowa szarza.4x on the huntz 10-13 atachmentow za 4 lub tanszych.Moze bedzie dzialac;)
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?