Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ale card text mówi "target one or two Personalities at any location" (...)
(...)O tyle lepsze od Caught Unawares, że lew ma postać, która może bezpośrednio do bitwy wrzucić z prowincji, i zjechać prowkę w 1 turze
Właśnie, jaki jest patent z dopaleniem Ashiko do bijącego prowkę Force w pierwszej turze, bo ciągle tego nie zajarzyłem?
On the hunt dziala tez z followerami.Pozatym honor of the lion + strenght of purity.Aha ostatnio obczailismy ze w blitzie mozna grac 3x all that will be lost;)
The phrase ?Even if you control no units at the current battlefield? is intended to ignore the rule of Presence, but not necessarily Location.
Cytat: Seppun Chikan w 2011-12-04, 22:29Wykreślą "moves" i zamiast tego wstawią "moves or brings to play" w RoP, wygładzą na brzegach i będzie. Akurat tu nie ma za wiele do spieprzenia.Łomatko... no muszę, chociaż wiem, że 80% czytaczy tego forum weźmie mnie za cymbała czepiającego się szczegółów:
Wykreślą "moves" i zamiast tego wstawią "moves or brings to play" w RoP, wygładzą na brzegach i będzie. Akurat tu nie ma za wiele do spieprzenia.
Za świadomą manipulację lub czytanie co trzecie słowo - masz przekichane. Dalsze próby wyjaśniania o co ci chodziło = offtop, napisałeś to w co najmniej o jednym poście za dużo.
Najlepsze bylo combo jeszcze przed se, kiedy nie mozna bylo przeplacac za postacie ktore maja wyzszy hr niz ty honoru i bylo 1 typ, lion cos, druga sacrificie of pawns + assigning blame = gg bo nie wystawisz juz zadnej postaci;p