Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Co do karty ja nie widze narazie zadnych zastosowan.Cos takiego tylko ze do bitwy byloby kosmosem, ale w openie? To chyba nie ma zadnego znaczenia;p No chyba ze w bitwie dociagniesz jakas super mroczna karte.
Ten obcina jeszcze traity , a tamten nie.
Cytat: Klepek w 2011-12-11, 13:14Co do karty ja nie widze narazie zadnych zastosowan.Cos takiego tylko ze do bitwy byloby kosmosem, ale w openie? To chyba nie ma zadnego znaczenia;p No chyba ze w bitwie dociagniesz jakas super mroczna karte.Chyba chodzi bardziej o odpalenie akcji Limited/Open z ledwie co wykupionej postaci.
Co do karty ja nie widze narazie zadnych zastosowan. No chyba ze w bitwie dociagniesz jakas super mroczna karte.
Ambush - kill, tak choćby w ramach dowcipu na koniec tury
Żal.plA miałem nadzieję, że pojawi się coś w stylu old-schoolowych Impromptu, czyli zyskaj za win 5, a jak nie to strać 7. Szczególnie biorąc pod uwagę, jak żałośnie dueling wygląda w tym momencie bez opcji fokusowania się wyzywającego i przy takiej ilości redirecta.
Cytat: Klepek w 2011-12-12, 18:35Rozni sie tym ze 4 to wiecej niz 2ale za to 0 to mniej niż 4 ; )
Rozni sie tym ze 4 to wiecej niz 2
Tak w ogole to czym on sie rozni od Impromptu. Mi sie wydaje tak samo cisnący.