Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Dyskusja ciekawa, nie powiem, ale tak btw to nie radzę ładować remnantów na Ancestora - postać stworzona wylatuje z gry przy destrukcji razem ze swoimi attachami... przynajmniej tak było do tej pory.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Czyli trick jest taki, że jak dajmy na to ktoś by powiedzmy zwinął personalkę pod spód decku, to wówczas attache również zwijają się na spód decku. O to się z grubsza rozchodzi. Nie ekstrapolujmy zatem
"When a Personality leaves play, all his attached cards leave play in the same manner as he did. This leaving play is a rulebook effect contingent on the effect that took the Personality out of play, so the attachments are destroyed "for" (as a consequence of) the original effect, but not "by" the original effect."
http://www.l5r.com/images/ThePowerofOne.jpg
Zdaję się, że to i facebookowa karta, to już ostatnie, mamy komplet kart z EE?
Nie. Jest jeszcze kilka kart nie pokazanych m.in Chikara exp..
CytujNie. Jest jeszcze kilka kart nie pokazanych m.in Chikara exp..Chikara nie ma byc czasem promką?
Jak na razie nie. Może się opamiętali...
Ogółem wszystko super się zapowiada, choć trochę sporo będzie zbierania aby mieć wszystkie swoje domki i championa.. Mam tylko pytanko, co to jest 'kanji ring'?