Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Mistrzostwo klasera, nie wiem czym będę grał na starcie edycji :/.
Cytat: Ithilsan w 2011-11-14, 23:40 Mistrzostwo klasera, nie wiem czym będę grał na starcie edycji :/.Kensai/Duelist/Magistrate military dishonor. Nikt ci nie podskoczy.
Poza Champem i akcja do mnichów pre rozczarowuje niestety po całości. Znów, jak na początki CE, masa nieciekawych blanków, tym razem też unik. Mistrzostwo klasera, nie wiem czym będę grał na starcie edycji :/.
Cytat: Ithilsan w 2011-11-14, 23:40Poza Champem i akcja do mnichów pre rozczarowuje niestety po całości. Znów, jak na początki CE, masa nieciekawych blanków, tym razem też unik. Mistrzostwo klasera, nie wiem czym będę grał na starcie edycji :/.no to chyba patrzyłem na inny preview gość z 4 chi zmuszający do przyjmowania duelisincerity of the dragon moim zdaniem mega zwłasza w magistrach shugas dający honor i podbijający siłę postaci i Togashi Korimi postać dociąg każdy deck dostaw wsparcie
gość z 4 chi zmuszający do przyjmowania dueli << 10 hr czyli na dzien dobry za 7g a thema nie wspiera wcale
sincerity of the dragon moim zdaniem mega zwłasza w magistrach << karta do mielenie i discardu nic wiecej nie robi
shugas dający honor i podbijający siłę postaci << no choc tyle bo 2ph powala jak na postac do thema na honor
A wymieniles najlepsze karcioszki
W sprawie Sincerity Of The Dragon - jak przeczytałem, że TYLKO mielenie i discard i nic więcej nie robi, to zrobiło mi się weselej. Przecież powinno jeszcze przynosić kawę i "krułasąta".
@ Kris: Dlaczego to ma niby bolec duelowki? Owszem mozesz sobie tym podbic Chi, ale nie np. jako reakcje czy fe wiec niespodzianki nie ma a karta ma 2fv tylko wiec tez nie straszy. To dobre do kensaiow do jechania prowek bedzie, przeciwko duelowkom (i w duelowkach) zdecydowanie lepiej bedzie dzialac Strength of Purity (czy jak to sie tam teraz nazywa).