Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
jakbym dorwał tego który zostawił tą butelke na schodach do metra :/
Cytujjakbym dorwał tego który zostawił tą butelke na schodach do metra :/oj słaby z Ciebie ninja...a tak poważnie to gratulacje i tak dobrej postawy :]
oj tam oj tam jakbyście zobaczyli moja akrobacje żeby nie zlecieć z tych wysokich schodów to skręcone kolano to mała cena za to ze nie zleciałem na pysk
....ale satysfakcji długo nie odczuwałem bo w 3 turze na shoraiu wyskoczyła mu Hotako XDJa się pytam, jak można mieć takie farta?
Słowo komentarza do pierwszej gry Walca. W swojej pierwszej turze kupuje holding i zostawia na prowincjach Shiden shorai, imperialf gift i jedna postać. Myślę sobie, na ostatniej karcie zobaczy event/celestial/region i będzie w dupie, po ch...FFG... tego shoraia zostawił na prowce? Oczywiscie na ostatniej karcie pojawia się jurojin i Walcowi się koku marnuje, ale satysfakcji długo nie odczuwałem bo w 3 turze na shoraiu wyskoczyła mu Hotako XDJa się pytam, jak można mieć takie farta?
Cytat: mirumo w 2012-10-25, 13:46Słowo komentarza do pierwszej gry Walca. W swojej pierwszej turze kupuje holding i zostawia na prowincjach Shiden shorai, imperialf gift i jedna postać. Myślę sobie, na ostatniej karcie zobaczy event/celestial/region i będzie w dupie, po ch...FFG... tego shoraia zostawił na prowce? Oczywiscie na ostatniej karcie pojawia się jurojin i Walcowi się koku marnuje, ale satysfakcji długo nie odczuwałem bo w 3 turze na shoraiu wyskoczyła mu Hotako XDJa się pytam, jak można mieć takie farta? Poza tym jak patrzyłem na tą pierwszą grę to albo Walec ma chroniczną sklerozę albo udawał że nie pamięta o minusach do force'a (może wychodził z wniosku jak ja udam że nie pamiętam to koleś też nie będzie pamiętał )
ale oczywiście ze mogłem go cofnąc do domu czemu niby nie mogłem go cofnac?