Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Stazi w 2012-07-25, 17:31W ten weekend graliśmy turniej z proxami TSE właśnie. Nie chce nic mówić ale ja posunąłem się nawet dalej i po prostu zrobiłem proxy wszystkiego czego mi brakowało do deku i nie sadzee zeby komus to przeszkadzalo
W ten weekend graliśmy turniej z proxami TSE właśnie. Nie chce nic mówić ale ja posunąłem się nawet dalej i po prostu zrobiłem proxy wszystkiego czego mi brakowało do deku
Cytat: Klepek w 2012-07-25, 17:01Cowe nie znajac zasad i nie grajac w ta gre ponad rok wygrywal tym deckiem w gliwicach wiekszosc gier;PNie wiem jak z resztą, ale w grze ze mną (też kuc) na pewno pomogło mu to, że w pierwszej turze kupiłem aż 3G.
Cowe nie znajac zasad i nie grajac w ta gre ponad rok wygrywal tym deckiem w gliwicach wiekszosc gier;P
Cytat: horror w 2012-07-25, 17:37Cytat: Stazi w 2012-07-25, 17:31W ten weekend graliśmy turniej z proxami TSE właśnie. Nie chce nic mówić ale ja posunąłem się nawet dalej i po prostu zrobiłem proxy wszystkiego czego mi brakowało do deku i nie sadzee zeby komus to przeszkadzaloŹle sądzisz. Są osoby którym to przeszkadza. Chociaż akurat nie mnie.