Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Drzewiej (za czasów FuLenga) zajmował nam prawie całą sobotę.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-06-29, 17:50Drzewiej (za czasów FuLenga) zajmował nam prawie całą sobotę.Czyli turniej to ok 3-4 godziny jeśli jest stanowczy sędzia/organizator.
Cytat: kempy w 2012-06-29, 18:06Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-06-29, 17:50Drzewiej (za czasów FuLenga) zajmował nam prawie całą sobotę.Czyli turniej to ok 3-4 godziny jeśli jest stanowczy sędzia/organizator.Tzn. bez czasu na papierosa (akurat nie palę), lecz co gorsza bez czasu na bowar O rany, ciężkie czasu nastały
Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-06-29, 18:13Cytat: kempy w 2012-06-29, 18:06Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-06-29, 17:50Drzewiej (za czasów FuLenga) zajmował nam prawie całą sobotę.Czyli turniej to ok 3-4 godziny jeśli jest stanowczy sędzia/organizator.Tzn. bez czasu na papierosa (akurat nie palę), lecz co gorsza bez czasu na bowar O rany, ciężkie czasu nastały Akurat w BB srodowe i czasem sobotnie turnieje sa w knajpie, wiec z piwem nie ma problemu. Mozna sie schladzac non-stop.
Ja mam pytanie. 6 lipca to piątek. Godzina 16 to jakiś kosmos.
Pracuję i kończę o 17, choć mam blisko to i tak nie dam rady przybyć.
Mało tego - nikt z moich znajomych nie wyrobi się z przybyciem.
Z rozmysłem rezygnujecie z pracujących, czy grający w Warszawie mają wolne piątki?
Ostrzyliśmy sobie zęby na ten turniej - miał być pierwszy po latach.
Z tym, że w takim terminie nie ma na to najmniejszych szans.
Zresztą, ile teraz trwają turnieje ?
Kolejny turniej współorganizowany przez Scenę to turniej w Gryfie 21-go sierpnia (sobota) o 12.00.
Staramy się grać turnieje w sh co 2 tygodnie, aby utrzymać tempo konieczne dla powiększania się społeczności, ale aby było też miejsce na inne eventy (np. właśnie w Paradoxie, pre, czy inne booster drafty).
Co do fejsbuka - Scena dynamicznie się rozwija i poszukuje adminów (ludzi organizujących turnieje, wspierających nowych / młodych graczy, integrujących środowisko, dysponujących sporym stażem, etc.)
W momencie zainteresowania sklepów L5R pojawiła się szansa na zbudowanie dużej społeczności i nie chcemy stracić tej szansy, powrót graczy z kilkuletnim stażem jest dużym uśmiechem losu, chętnie przyjmiemy waszą pomoc.
Cytat: Zapasnik w 2012-07-03, 12:59Kolejny turniej współorganizowany przez Scenę to turniej w Gryfie 21-go sierpnia (sobota) o 12.00.Ło rany, panie sierpień... toż to za 100 lat (choć mają ta wiedzę łatwiej się będzie ustawić)
Odnośnie Gryfa to chodziło Zapasnikowi o 21 lipca.... trochę się zagalopował z tym sierpniem