Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
mnie to bardziej irytuje postawa: zrobcie mi turniej blizej domu bo ten jest za daleko.
bede mial na uwadze. postaram sie przeniesc warszawe blizej szczecina zebyscie mieli blisko gliwice maja 600 km , jaworzno i krakow jeszcze dalej, byli w szczecinie szwedzi, niemcy, czesi oraz angol na turniejach wszelakich , nie pamietam zeby ktorys sie uskarżali, ze bylo daleko. jako ze bylem nie tak dawno w warszawie pociagiem to stwierdzam ze polaczenie jest calkiem dobre. Drogi tez sie mocno poprawily w naszej polsze - nie tak dawna wycieczka do gliwic samochodem tez mnie w tym utwierdzila. wiec nie wiem skad ten pesymizm u kolegi.pnp i milej pracy zycze
Osobiście wolałbym porządnie schlać mordę i wrócić o 5:20. Pytanie czy do tej godziny można gdzieś porządnie przemelinować i czy są chętni do takiego melanżu;)
Cytat: Klepek w 2012-09-27, 13:24Osobiście wolałbym porządnie schlać mordę i wrócić o 5:20. Pytanie czy do tej godziny można gdzieś porządnie przemelinować i czy są chętni do takiego melanżu;)Klepek, być może będziemy w stanie Wam pomóc Jednak szczegóły na miejscu.
Klon klepka nie pojawia się ? Łeee
Bawcie się grzecznie i nie dajcie wygrać Walcowi
Jakieś niusy? Ilu szaleńców?